Oğuz’dan Sosyalleşme Vurgusu

Darıca 22.11.2018 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oğuz’dan Sosyalleşme Vurgusu

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda yetiştirme kursunda keman eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, öğrencilerin kültürel kurslara katılarak sosyalleşmesi ile kötü alışkanlıklardan uzak kaldıklarının altını çizdi.

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nu ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Muzaffer Gülcü’den okul hakkında bilgi aldı. Müdür Gülcü’nün sorun ve taleplerini dinleyen Oğuz daha sonra yetiştirme kursunda keman eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette kurslar hakkında bilgi veren Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü okulda kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler için de kursların olduğunu kaydetti. Öğrencilerin sosyalleşerek kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu belirten Gülcü, kurslara katılım oranın da hayli yüksek olduğunu söyledi. KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYOR Öğrencilere yönelik sınavlara hazırlık takviye kurslarının yanı sıra bu tür sosyal aktivite kurslarının da olması bizleri mutlu ediyor. Bu kurslara öğrencilerimizin talepleri oldukça her okulumuzda açılmaya devam edecek. Öğrencilerimizi sosyalleştirerek her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bunun yanında kültür seviyelerinin de yükselmesine katkıda bulunan hem öğretmenlerimize hem okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda yetiştirme kursunda keman eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, öğrencilerin kültürel kurslara katılarak sosyalleşmesi ile kötü alışkanlıklardan uzak kaldıklarının altını çizdi.

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nu ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Muzaffer Gülcü’den okul hakkında bilgi aldı. Müdür Gülcü’nün sorun ve taleplerini dinleyen Oğuz daha sonra yetiştirme kursunda keman eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette kurslar hakkında bilgi veren Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu Müdürü Muzaffer Gülcü okulda kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler için de kursların olduğunu kaydetti. Öğrencilerin sosyalleşerek kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu belirten Gülcü, kurslara katılım oranın da hayli yüksek olduğunu söyledi.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYOR

Öğrencilere yönelik sınavlara hazırlık takviye kurslarının yanı sıra bu tür sosyal aktivite kurslarının da olması bizleri mutlu ediyor. Bu kurslara öğrencilerimizin talepleri oldukça her okulumuzda açılmaya devam edecek. Öğrencilerimizi sosyalleştirerek her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bunun yanında kültür seviyelerinin de yükselmesine katkıda bulunan hem öğretmenlerimize hem okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.