3 puandan fazlası

Spor 23.11.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

3 puandan fazlası

SİLİVRİSPOR GALİBİYETİ HER ŞEYİN RENGİNİ DEĞİŞTİRİR

Silivrispor maçıyla birlikte Gebzespor’un başında ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Alaattin Çiçek, kritik maçtan çıkarılacak olası bir 3 puanın çok değerli olacağını söyledi. Galibiyetin camiaya moral ve özgüven getireceğine inanan Çiçek, oyuncularından tam konsantrasyon istedi. Alaattin Çiçek yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor’da gözler kritik Silivrispor maçına çevrildi. Gelecek haftayı BAY geçilecek olması düşünülerek, büyük önem arz eden Silivrispor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olan mor beyazlı temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Dün saat 10.00’da yapılan antrenmanda oyuncularını maça konsantre etmeye çalışan teknik patron Çiçek, taktik çalışmasında sık sık uyarılarda bulunarak futbolcularından neler yapması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı. Kazanamama stresini bu maçta atmak için sahaya çıkacaklarını belirten Çiçek, Gebzespor’a yakışan mücadeleyi göstererek 3 puana uzanmak istediklerini söyledi.
SİLİVRİSPOR GALİBİYETİ HER ŞEYİN RENGİNİ DEĞİŞTİRİR

Silivrispor maçıyla birlikte Gebzespor’un başında ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Alaattin Çiçek, kritik maçtan çıkarılacak olası bir 3 puanın çok değerli olacağını söyledi. Galibiyetin camiaya moral ve özgüven getireceğine inanan Çiçek, oyuncularından tam konsantrasyon istedi.

Alaattin Çiçek yönetiminde yeni bir sayfa açan Gebzespor’da gözler kritik Silivrispor maçına çevrildi. Gelecek haftayı BAY geçilecek olması düşünülerek, büyük önem arz eden Silivrispor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olan mor beyazlı temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Dün saat 10.00’da yapılan antrenmanda oyuncularını maça konsantre etmeye çalışan teknik patron Çiçek, taktik çalışmasında sık sık uyarılarda bulunarak futbolcularından neler yapması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı. Kazanamama stresini bu maçta atmak için sahaya çıkacaklarını belirten Çiçek, Gebzespor’a yakışan mücadeleyi göstererek 3 puana uzanmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.