Kaymakam Güler CAL’da!

Gebze 26.11.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler CAL’da!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katılarak, öğrencileri dinledi.

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı. Doğan, “Kaymakamımız ve belediye başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde olumlu dönüşler alıyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Bu hususta öğrencilerimizle birebir görüşüp vakit geçirerek onların talep ve sorunlarını dinliyoruz. Öğrenciler bizleri karşılarında gördüğünde talep ve sorunlarını birebir bize iletiyorlar. Bizde öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi. TEK YOLU ÇALIŞMAK Gebze İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuştu. Kaymakam Güler, “Bizler için, memleketimiz için en değerlilerimiz sizlersiniz. Bu vatanın bayrağını gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkartmak, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak hepimizin borcudur.  Bununda tek yolu çalışmaktır. Tabi ki bizler sizleri iyi bir mühendis, iyi bir, doktor, iyi bir hâkim olarak görmek isteriz ve bununla birlikte bizim en önemli hedefimiz iyi bir insan olmaktır. Türkiye’nin bugünkü geldiği noktada ülkemiz gelişiyor, kalkınıyor ve gelişmiş ülkeler arasında yerini alıyor. Bütün bunlar çalışmanın, emeğin gayretin sonucudur.” açıklamasında bulundu. ÖĞRETMENLERİ DE DİNLEDİLER Konuşmaların ardından sınıf ziyaretleri gerçekleştirildi.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Kaymakam Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğretmenlerle sohbet etti. Kaymakam Güler öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, onların varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Güler, Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut’tan okul hakkında bilgi aldı. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katılarak, öğrencileri dinledi.

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı. Doğan, “Kaymakamımız ve belediye başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde olumlu dönüşler alıyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Bu hususta öğrencilerimizle birebir görüşüp vakit geçirerek onların talep ve sorunlarını dinliyoruz. Öğrenciler bizleri karşılarında gördüğünde talep ve sorunlarını birebir bize iletiyorlar. Bizde öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

TEK YOLU ÇALIŞMAK

Gebze İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuştu. Kaymakam Güler, “Bizler için, memleketimiz için en değerlilerimiz sizlersiniz. Bu vatanın bayrağını gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkartmak, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak hepimizin borcudur.  Bununda tek yolu çalışmaktır. Tabi ki bizler sizleri iyi bir mühendis, iyi bir, doktor, iyi bir hâkim olarak görmek isteriz ve bununla birlikte bizim en önemli hedefimiz iyi bir insan olmaktır. Türkiye’nin bugünkü geldiği noktada ülkemiz gelişiyor, kalkınıyor ve gelişmiş ülkeler arasında yerini alıyor. Bütün bunlar çalışmanın, emeğin gayretin sonucudur.” açıklamasında bulundu.

ÖĞRETMENLERİ DE DİNLEDİLER

Konuşmaların ardından sınıf ziyaretleri gerçekleştirildi.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Kaymakam Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğretmenlerle sohbet etti. Kaymakam Güler öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, onların varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Güler, Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut’tan okul hakkında bilgi aldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.