Sözleşmeliye İyi Haber

Ekonomi 28.11.2018 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sözleşmeliye İyi Haber

Devlet kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan personel kurum değiştirmek için 1 yıllık süreyi beklemeyecek. Devlet Personel Başkanlığı; binlerce sözleşmeli personel için bir ay önceden kendi isteğiyle sözleşmenin yenilenmemesi durumunda 1 yıllık bekleme süresine tabi olmadığı yönünde görüş verdi. Sözleşmeli personelin 1 yıllık bekleme süresi kalktı..

Devlet kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan  kurum değiştirmek için 1 yıllık süreyi beklemeyecek Personel Başkanlığı; binlerce sözleşmeli personel için bir ay önceden kendi isteğiyle sözleşmenin yenilenmemesi durumunda 1 yıllık bekleme süresine tabi olmadığı yönünde görüş verdi. Sözleşmeli personelin 1 yıllık bekleme süresi kalktı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.