AK Genç Dilovası'ndan Ahde Vefa Ziyareti

Dilovası 29.11.2018 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç Dilovası'ndan Ahde Vefa Ziyareti

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve Yönetimi Şehit Ömer Özavcı'nın Şehadetinin yıldönümüne ailesine ziyarette bulundu.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi geçen yıl Manisa da vatani görevini yaparken şehit olan Ömer Özavcı'nın ailesine Şehadetinin yıldönümünde ahde vefa ziyareti gerçekleştirdi. "ŞEHİTLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ" Şehit ailesi ile sohbet eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, tekrardan taziye dileklerini ileterek, ''Vatani görevini icra ederken şehadete ulaşan evladınızın acısını sizlerle paylaşıyoruz. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Devletimiz canlarını seve seve ülkesi için feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Bizler  şehitlerimize minnet borçluyuz.  Şehitlerimizin ruhu şad olsun '' dedi. Şehit Ömer Özavcı'nın Abisi Ali Özavcı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve Yönetimi Şehit Ömer Özavcı'nın Şehadetinin yıldönümüne ailesine ziyarette bulundu.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi geçen yıl Manisa da vatani görevini yaparken şehit olan Ömer Özavcı'nın ailesine Şehadetinin yıldönümünde ahde vefa ziyareti gerçekleştirdi.

"ŞEHİTLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ"

Şehit ailesi ile sohbet eden AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, tekrardan taziye dileklerini ileterek, ''Vatani görevini icra ederken şehadete ulaşan evladınızın acısını sizlerle paylaşıyoruz. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Devletimiz canlarını seve seve ülkesi için feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Bizler  şehitlerimize minnet borçluyuz.  Şehitlerimizin ruhu şad olsun '' dedi. Şehit Ömer Özavcı'nın Abisi Ali Özavcı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.