Saadet Partisi Kocaeli’ne Talip

Siyaset 29.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet Partisi Kocaeli’ne Talip

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik yaklaşan yerel seçimler için değerlendirmelerde bulundu. Çelik, “Mazisiyle tertemiz olan Saadet kadroları önümüzdeki seçimlerde, büyükşehir başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm belediyelerine taliptir.” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, “Mazisiyle tertemiz olan Saadet kadroları önümüzdeki seçimlerde, büyükşehir başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm belediyelerine taliptir. Bu kadrolar milletimizi hiçbir zaman yanıltmamıştır. Rüşveti, iltiması, torpili ayaklarının altına alan bu kadrolar göreve getirildiğinde milletimizin belini doğrultmasına sebep olacak üretim ve istihdam odaklı yatırımlara imza atacaktır. Bu yatırımlar yerel kaynaklardan istifade etmek suretiyle gerçekleştirilecek, istihdam sağlamakla da kalmayacak aynı zamanda refah seviyesi üst düzey bir şehir inşa edecektir. Tüm Türkiye bizlerin yönettiği örnek belediyelere gözünü dikecek ve bizim icraatlarımız yine model olacaktır. KÜLTÜRÜMÜZE UYACAK Saadetli belediyelerin inşa edeceği şehirler; hiç şüphesiz insan fıtratına, birlikte yönetim ve yaşam kültürümüze uygunluk arz edecektir. Medeniyet ruhunun hissedildiği, korku ve acının yerine; huzur ve güven veren şehirler kurmak ancak ve ancak bizim yapabileceğimiz bir iştir. Saadetli kadrolar, şehirlerdeki ihanetin izlerini kaldıracak çalışmalara imza atacak, şehirlerimizi marka değere çıkaracak projeleri gerçekleştirecektir. Bizim zamanımızda şehirler, nefes alınabilecek çehreyi yakalayacaktır.  Belediyeler sorun üreten bürokrat anlayıştan sıyrılacak ve çözüm üretebilecek bir konuma getirilecektir.” diye konuştu.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik yaklaşan yerel seçimler için değerlendirmelerde bulundu. Çelik, “Mazisiyle tertemiz olan Saadet kadroları önümüzdeki seçimlerde, büyükşehir başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm belediyelerine taliptir.” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, “Mazisiyle tertemiz olan Saadet kadroları önümüzdeki seçimlerde, büyükşehir başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm belediyelerine taliptir. Bu kadrolar milletimizi hiçbir zaman yanıltmamıştır. Rüşveti, iltiması, torpili ayaklarının altına alan bu kadrolar göreve getirildiğinde milletimizin belini doğrultmasına sebep olacak üretim ve istihdam odaklı yatırımlara imza atacaktır. Bu yatırımlar yerel kaynaklardan istifade etmek suretiyle gerçekleştirilecek, istihdam sağlamakla da kalmayacak aynı zamanda refah seviyesi üst düzey bir şehir inşa edecektir. Tüm Türkiye bizlerin yönettiği örnek belediyelere gözünü dikecek ve bizim icraatlarımız yine model olacaktır.

KÜLTÜRÜMÜZE UYACAK

Saadetli belediyelerin inşa edeceği şehirler; hiç şüphesiz insan fıtratına, birlikte yönetim ve yaşam kültürümüze uygunluk arz edecektir. Medeniyet ruhunun hissedildiği, korku ve acının yerine; huzur ve güven veren şehirler kurmak ancak ve ancak bizim yapabileceğimiz bir iştir. Saadetli kadrolar, şehirlerdeki ihanetin izlerini kaldıracak çalışmalara imza atacak, şehirlerimizi marka değere çıkaracak projeleri gerçekleştirecektir. Bizim zamanımızda şehirler, nefes alınabilecek çehreyi yakalayacaktır.  Belediyeler sorun üreten bürokrat anlayıştan sıyrılacak ve çözüm üretebilecek bir konuma getirilecektir.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.