CHP’li gençler eğitimde

Kocaeli 03.12.2018 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li gençler eğitimde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Örgütü, parti içi eğitimin ilk ayağını gerçekleştirerek geçtiğimiz hafta sonu eğitim aldı.

CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, partinin temel değerlerinin, kavramlarının anlaşılması, bilgi ve pratiğin geliştirilmesi, toplumun sorunlarını çözme ve örgütlülük düzeyinin artırılması amacıyla hafta sonu eğitim aldı. İl binasında gerçekleşen eğitim Av. Yiğit Timur, Seda Bektaş, Emre Ertuğ ve Berk Gürbey tarafından verildi. 20 kişilik sınıflar oluşturularak yaklaşık 6 saat süren eğitim önümüzdeki haftalarda diğer ilçe örgütlerinde de guruplar halinde devam edecek. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Başarı yolunda, eğitim çalışmalarının olmazsa olmaz unsurların başında geldiğini düşünüyoruz “ dedi. EĞİTİMLER DEVAM EDECEK Av. Yiğit Timur tarafından üyelik hak ve yükümlülükleri, parti örgüt yapısı, kongreler, parti suçları gibi konuların yer aldığı CHP’nin tüzüğünün anlatıldığı eğitimde Berk Gürbey ve Emre Ertuğ CHP’nin tarihini, Seda Bektaş ise parti programı hakkında bilgi verdi. Eğitimde ayrıca iletişim yöntemleri ve seçmenle diyalog yöntemleri de anlatıldı. Toplam 6 saat süren eğitim ilk etapta il yöneticileri ve İzmit İlçe Yöneticilerine verildi. Önümüzdeki haftalarda ise sırasıyla diğer ilçe örgütlerinde aynı eğitmen kadrosuyla eğitimler devam edecek. ANDIZ, “YENİLİKLERE AÇIK OLMANIN YOLU HAYAT BOYU EĞİTİMDEN GEÇER “ ‪ Başarı yolunda, eğitim çalışmalarının olmazsa olmaz unsurların başında geldiğini düşündüklerini belirten Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Hızlı değişim ve gelişimlerin yaşandığı bir dönemde yeniliklere açık olabilmenin yolu hayat boyu eğitimden geçer. Bu eğitimlerin hem gençlik kolları üyelerimiz için, hem de partimiz için çok faydalı olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Örgütü, parti içi eğitimin ilk ayağını gerçekleştirerek geçtiğimiz hafta sonu eğitim aldı.

CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, partinin temel değerlerinin, kavramlarının anlaşılması, bilgi ve pratiğin geliştirilmesi, toplumun sorunlarını çözme ve örgütlülük düzeyinin artırılması amacıyla hafta sonu eğitim aldı. İl binasında gerçekleşen eğitim Av. Yiğit Timur, Seda Bektaş, Emre Ertuğ ve Berk Gürbey tarafından verildi. 20 kişilik sınıflar oluşturularak yaklaşık 6 saat süren eğitim önümüzdeki haftalarda diğer ilçe örgütlerinde de guruplar halinde devam edecek. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Başarı yolunda, eğitim çalışmalarının olmazsa olmaz unsurların başında geldiğini düşünüyoruz “ dedi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Av. Yiğit Timur tarafından üyelik hak ve yükümlülükleri, parti örgüt yapısı, kongreler, parti suçları gibi konuların yer aldığı CHP’nin tüzüğünün anlatıldığı eğitimde Berk Gürbey ve Emre Ertuğ CHP’nin tarihini, Seda Bektaş ise parti programı hakkında bilgi verdi. Eğitimde ayrıca iletişim yöntemleri ve seçmenle diyalog yöntemleri de anlatıldı. Toplam 6 saat süren eğitim ilk etapta il yöneticileri ve İzmit İlçe Yöneticilerine verildi. Önümüzdeki haftalarda ise sırasıyla diğer ilçe örgütlerinde aynı eğitmen kadrosuyla eğitimler devam edecek.

ANDIZ, “YENİLİKLERE AÇIK OLMANIN YOLU HAYAT BOYU EĞİTİMDEN GEÇER “

Başarı yolunda, eğitim çalışmalarının olmazsa olmaz unsurların başında geldiğini düşündüklerini belirten Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Hızlı değişim ve gelişimlerin yaşandığı bir dönemde yeniliklere açık olabilmenin yolu hayat boyu eğitimden geçer. Bu eğitimlerin hem gençlik kolları üyelerimiz için, hem de partimiz için çok faydalı olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.