Bedir’den Gebze’ye Ziyaret

Gebze 03.12.2018 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bedir’den Gebze’ye Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Gebze Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ve Gençlik Merkezi Müdürleri tarafından karşılanan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ilk olarak Gebze Gençlik Merkezi’ni gezdi. Gençlik merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Merkezimiz okullarda ‘Kitap Okuma Halkaları’ kurarak öğrencilere kitap hediye ediyor. Böylece gençlerimize kitap okumayı erken yaşlarda aşılıyoruz. ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesi ile birlikte Özellikle bağımlılıkla mücadele ve anne babası ayrılmış öğrencileri proje kapsamında çocuklarla birlikte anne babaları kurslara alarak, birlikte zaman geçirmelerini ve birlikte eğlenmelerini sağlıyoruz.” dedi. GEZİLER DÜZENLENİYOR Projeleri anlatmaya devam eden Turan, “Her Gençlik Merkezinin Bir Yetim Kardeşi Olsun, İnsanlık Yetim Kalmasın Projesi ile Gebze Gençlik Merkezi’nde 'Yetim Kumbarası’nda biriken paralar genel merkeze gönderildi. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 25 ilde yürütülen ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesini Gebze’de de gerçekleştirdik. Proje kapsamında gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ TEKNOFEST’e katılım sağladık. Ayrıca merkezimizde öğrenim gören öğrencilerimiz ile birlikte Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na eğitici geziler düzenliyoruz. TEŞEKKÜR EDERİM Gebze’de bulunan okullarımızla birlikte sosyal uyum çerçevesinde sportif, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkı sağlamak amacıyla protokoller imzalıyoruz. Gebze gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için eğitimler ve seminerler düzenliyoruz.” diye konuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir verilen bilgilerden dolayı Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’a teşekkür etti. Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bedir’e teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Gebze Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ve Gençlik Merkezi Müdürleri tarafından karşılanan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ilk olarak Gebze Gençlik Merkezi’ni gezdi. Gençlik merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, “Merkezimiz okullarda ‘Kitap Okuma Halkaları’ kurarak öğrencilere kitap hediye ediyor. Böylece gençlerimize kitap okumayı erken yaşlarda aşılıyoruz. ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesi ile birlikte Özellikle bağımlılıkla mücadele ve anne babası ayrılmış öğrencileri proje kapsamında çocuklarla birlikte anne babaları kurslara alarak, birlikte zaman geçirmelerini ve birlikte eğlenmelerini sağlıyoruz.” dedi.

GEZİLER DÜZENLENİYOR

Projeleri anlatmaya devam eden Turan, “Her Gençlik Merkezinin Bir Yetim Kardeşi Olsun, İnsanlık Yetim Kalmasın Projesi ile Gebze Gençlik Merkezi’nde 'Yetim Kumbarası’nda biriken paralar genel merkeze gönderildi. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 25 ilde yürütülen ‘Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı’ projesini Gebze’de de gerçekleştirdik. Proje kapsamında gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerde bulunuluyor. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ TEKNOFEST’e katılım sağladık. Ayrıca merkezimizde öğrenim gören öğrencilerimiz ile birlikte Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na eğitici geziler düzenliyoruz.

TEŞEKKÜR EDERİM

Gebze’de bulunan okullarımızla birlikte sosyal uyum çerçevesinde sportif, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkı sağlamak amacıyla protokoller imzalıyoruz. Gebze gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için eğitimler ve seminerler düzenliyoruz.” diye konuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir verilen bilgilerden dolayı Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’a teşekkür etti. Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bedir’e teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.