3 Hakim Gitti 1 Hakim geldi

Kocaeli 04.12.2018 - 22:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

3 Hakim Gitti 1 Hakim geldi

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin Adli ve İdari Yargı kararnameleri ile 43 hakim ve savcının görev yeri değişti.

HSK'nın internet sitesinde, adli ve idari yargıda görev yeri değişen hakim ve savcıların listesi yayımlandı. Buna göre adli yargıda 17, idari yargıda 26 hakim ve savcının yeni görev yeri belirlendi. Kararname kapsamında; Kocaeli Vergi Mah. Başkanı Yusuf Örnek, İstanbul Vergi Mah. Başkanlığı'na, Batman Vergi Mah. Başkanı Barış Çelik, Kocaeli Vergi Mah. Başkanlığına, Kocaeli İdare Mah. Üyesi Ayşegül Bora Örnek, İstanbul Bölge İdare Mah. Üyeliğine, Kocaeli Vergi Mah. Üyesi Fatma Feyza Gürses, Danıştay Tetkik Hakimliğine atandı.  
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin Adli ve İdari Yargı kararnameleri ile 43 hakim ve savcının görev yeri değişti.

HSK'nın internet sitesinde, adli ve idari yargıda görev yeri değişen hakim ve savcıların listesi yayımlandı. Buna göre adli yargıda 17, idari yargıda 26 hakim ve savcının yeni görev yeri belirlendi.

Kararname kapsamında;

Kocaeli Vergi Mah. Başkanı Yusuf Örnek, İstanbul Vergi Mah. Başkanlığı'na,

Batman Vergi Mah. Başkanı Barış Çelik, Kocaeli Vergi Mah. Başkanlığına,

Kocaeli İdare Mah. Üyesi Ayşegül Bora Örnek, İstanbul Bölge İdare Mah. Üyeliğine,

Kocaeli Vergi Mah. Üyesi Fatma Feyza Gürses, Danıştay Tetkik Hakimliğine atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.