Erkan Zengin’i durduramadık! 4-2

Spor 09.12.2018 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Erkan Zengin’i durduramadık! 4-2

DARICA G.B 2–1 ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA RAKİBİNE 4-2 MAĞLUP OLDU

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği , yeni teknik direktörü Müjdat Yalman yönetiminde çıktığı Karagümrük deplasmanında 2-1 öne geçtiği maçta hat-trick yapan Erkan Zengin’i durduramayarak rakibine 4-2’lik skorla teslim oldu. Karagümrük Vefa Stadı'nın bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında Karagümrük Turgut Doğan Şahin'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz Görkem'in akıl dolu golüyle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 54. dakikada Görkem’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Servan Taştan Sarı - Yeşillileri 2-1 öne geçirdi. 72. dakikaya kadar adeta maçın tek hakimi olan ekibimiz, Erkan Zengin'in gollerine engel olamadı. 72, 83 ve 90. dakikalarda sahneye çıkan Erkan Zengin 3 gol atarak Karagümrük'ün galibiyetinde başrol oynadı. 4-2 ÇINARALTI YALNIZ BIRAKMADI Darıca G.B'yi hiç bir yerde yalnız bırakmayan vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise İstanbul deplasmanına adeta çıkarma yaptı. 200 Darıca G.B aşığı, 90 dakika boyunca takımımızı destekledi. KARABACAK MAÇTAYDI Darıca G.B'nin Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile Karagümrük - Darıca G.B maçını takip etti.
DARICA G.B 2–1 ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA RAKİBİNE 4-2 MAĞLUP OLDU

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği , yeni teknik direktörü Müjdat Yalman yönetiminde çıktığı Karagümrük deplasmanında 2-1 öne geçtiği maçta hat-trick yapan Erkan Zengin’i durduramayarak rakibine 4-2’lik skorla teslim oldu.

Karagümrük Vefa Stadı'nın bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında Karagümrük Turgut Doğan Şahin'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz Görkem'in akıl dolu golüyle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 54. dakikada Görkem’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Servan Taştan Sarı - Yeşillileri 2-1 öne geçirdi. 72. dakikaya kadar adeta maçın tek hakimi olan ekibimiz, Erkan Zengin'in gollerine engel olamadı. 72, 83 ve 90. dakikalarda sahneye çıkan Erkan Zengin 3 gol atarak Karagümrük'ün galibiyetinde başrol oynadı. 4-2

ÇINARALTI YALNIZ BIRAKMADI

Darıca G.B'yi hiç bir yerde yalnız bırakmayan vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise İstanbul deplasmanına adeta çıkarma yaptı. 200 Darıca G.B aşığı, 90 dakika boyunca takımımızı destekledi.

KARABACAK MAÇTAYDI

Darıca G.B'nin Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ile Karagümrük - Darıca G.B maçını takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.