19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

819 araca ceza kesildi!

Kocaeli 11.12.2018 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

819 araca ceza kesildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çağrısı sonucu düğmeye basan tüm kolluk kuvvetleri ekipleri 819 sürücüye toplam 116 bin 193 lira trafik cezası uyguladı.

Trafiği daha güvenli hale getirmek ve kayıpları azaltmak amacıyla İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun, “Her jandarma ve her polis arkadaşım trafikteki bütün araçları dışarıdan gözetleyecek. Özellikle emniyet kemeri takmayan, cep telefonu kullanan, yollarda makas atan sürücüleri kendilerine gönderdiğimiz tutanakları tanzimle birlikte ilgili trafik birimlerimize iletecekler ve bu sürücüler hakkında cezai işlem uygulanacak.” emri doğrultusunda yapılan kasım ayı denetimlerinde 819 sürücüye toplam 116 bin 193 lira trafik cezası uygulandı. TÜM KOLLUK KUVVETLERİ DETNETLİYOR İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emri doğrultusunda harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafikte görevli birimleri dışında, tüm Kolluk Kuvvetleri, kurallara uymayan sürücülere göz açtırmıyor. Emniyet güçleri, emniyet kemeri kullanmayan, seyir halinde iken cep telefonu ile konuşan, trafiği tehlikeye sokacak makas atma ve şerit değiştiren sürücülere ceza yağdırdı. Bu doğrultuda kasım ayında yapılan denetimler sonucu; 73. Md. (Seyir halinde cep telefonu ile konuşma) gereğince 412 sürücüye, 46/2-c Md. (Trafiği Tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirme) gereğince 85 sürücüye, 78/1-a Md. (Emniyet kemeri Kullanmama) gereğince 322 sürücüye olmak üzere toplamda 819 sürücüye, 116.193 TL trafik cezası uygulandı.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çağrısı sonucu düğmeye basan tüm kolluk kuvvetleri ekipleri 819 sürücüye toplam 116 bin 193 lira trafik cezası uyguladı.

Trafiği daha güvenli hale getirmek ve kayıpları azaltmak amacıyla İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun, “Her jandarma ve her polis arkadaşım trafikteki bütün araçları dışarıdan gözetleyecek. Özellikle emniyet kemeri takmayan, cep telefonu kullanan, yollarda makas atan sürücüleri kendilerine gönderdiğimiz tutanakları tanzimle birlikte ilgili trafik birimlerimize iletecekler ve bu sürücüler hakkında cezai işlem uygulanacak.” emri doğrultusunda yapılan kasım ayı denetimlerinde 819 sürücüye toplam 116 bin 193 lira trafik cezası uygulandı.

TÜM KOLLUK KUVVETLERİ DETNETLİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emri doğrultusunda harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafikte görevli birimleri dışında, tüm Kolluk Kuvvetleri, kurallara uymayan sürücülere göz açtırmıyor. Emniyet güçleri, emniyet kemeri kullanmayan, seyir halinde iken cep telefonu ile konuşan, trafiği tehlikeye sokacak makas atma ve şerit değiştiren sürücülere ceza yağdırdı. Bu doğrultuda kasım ayında yapılan denetimler sonucu; 73. Md. (Seyir halinde cep telefonu ile konuşma) gereğince 412 sürücüye, 46/2-c Md. (Trafiği Tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirme) gereğince 85 sürücüye, 78/1-a Md. (Emniyet kemeri Kullanmama) gereğince 322 sürücüye olmak üzere toplamda 819 sürücüye, 116.193 TL trafik cezası uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.