Darıca'da Araç Yangını!

Darıca 11.12.2018 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Araç Yangını!

Darıca'da meydana gelen yangın olayında park halinde ki bir araçta önce patlama ardından yangın meydana geldiği öğrenildi.

Darıca Fevzi çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi Sancaktar sokaktaki bir arsaya park edilmiş 25 SJB 25 plakalı aracın patlama sonrası yandığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale etsede söndürme çalışmaları sonrası araç kullanılmaz hale geldi. Soak arasındaki bir arsaya park ettiğini belirten araç sahibi R.K, "Her zaman aracımı bu arsaya bırakırım. İstasyon Caddesi üzerinde esnafım. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Aracım tüplü de değil. Neden patlasın? Neden durup dururken yansın. Kesin biri aracımı kundakladı." diye konuştu. Olay yerine gelen ekipleri yanan araç ile ilgili soruşturma başlattı. Haber: Adnan Ayvaz              
Darıca'da meydana gelen yangın olayında park halinde ki bir araçta önce patlama ardından yangın meydana geldiği öğrenildi.

Darıca Fevzi çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi Sancaktar sokaktaki bir arsaya park edilmiş 25 SJB 25 plakalı aracın patlama sonrası yandığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale etsede söndürme çalışmaları sonrası araç kullanılmaz hale geldi. Soak arasındaki bir arsaya park ettiğini belirten araç sahibi R.K, "Her zaman aracımı bu arsaya bırakırım. İstasyon Caddesi üzerinde esnafım. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Aracım tüplü de değil. Neden patlasın? Neden durup dururken yansın. Kesin biri aracımı kundakladı." diye konuştu. Olay yerine gelen ekipleri yanan araç ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.