Karaman Esnafı Gezdi

Darıca 14.12.2018 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaman Esnafı Gezdi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Emek Mahallesi'nde esnafı gezerek talep, eksiklikler ve şikayetler üzerine bilgi notları aldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy ile birlikte Emek Mahallesi Fatih Sultan mehmet Caddesi üzerinde ki esnafı ziyaret etti. Darıca G.B'nin Eski yöneticilerinden Darıcalı İşadamı Kemal Öztanık ve Palmiye Emlak'ın sahibi iş ve spor adamı Metin İnan'ın da  kendileri ile birlikte olduğu esnaf ziyaretinde ekonominin bulunduğu durum, canlanması üzerine çözüm önerileri, talepler ve eksiklikler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf ziyareti sonrasında yine Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde konuşlu Salman Et Restoran'da öğle yemeği yiyen Kaymakam Karaman, Emniyet Müdürü Aksoy ve işadamı Öztanık burada esnaf ziyaretleri esnasında aldıkları notları masaya yatırdılar. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Emek Mahallesi'nde esnafı gezerek talep, eksiklikler ve şikayetler üzerine bilgi notları aldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy ile birlikte Emek Mahallesi Fatih Sultan mehmet Caddesi üzerinde ki esnafı ziyaret etti. Darıca G.B'nin Eski yöneticilerinden Darıcalı İşadamı Kemal Öztanık ve Palmiye Emlak'ın sahibi iş ve spor adamı Metin İnan'ın da  kendileri ile birlikte olduğu esnaf ziyaretinde ekonominin bulunduğu durum, canlanması üzerine çözüm önerileri, talepler ve eksiklikler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf ziyareti sonrasında yine Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde konuşlu Salman Et Restoran'da öğle yemeği yiyen Kaymakam Karaman, Emniyet Müdürü Aksoy ve işadamı Öztanık burada esnaf ziyaretleri esnasında aldıkları notları masaya yatırdılar.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.