2018 mutlu bitsin Menekşe!

Spor 14.12.2018 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2018 mutlu bitsin Menekşe!

3.Lig 1.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Gebzespor, 2018 yılının son maçına çıkıyor. Taraftarının önünde 6 puan niteliği taşıyacak olan maçta Erbaaspor’u konuk edecek olan Mor Menekşeler, rakibini Gebze’den eli boş göndererek ligin ilk yarısına galibiyetle nokta koymayı planlıyor. Alaettin Çiçek yönetiminde iyi bir ivme yakalayarak iki maçta 4 puan toplayan Gebzespor’da bu önemli karşılaşma öncesinde önemli eksikler göze çarpıyor. GEBZESPOR’DA 3 EKSİK Mor beyazlılarda sakatlığı devam eden Mustafa Kara’nın yanı sıra, geçen hafta oynanan Velimeşe maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İslam Altunkan ve Sırat Yeşilördek Erbaaspor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Tekirdağ bölgesi hakemi Serkan Eryılmaz yönetecek.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Gebzespor, 2018 yılının son maçına çıkıyor. Taraftarının önünde 6 puan niteliği taşıyacak olan maçta Erbaaspor’u konuk edecek olan Mor Menekşeler, rakibini Gebze’den eli boş göndererek ligin ilk yarısına galibiyetle nokta koymayı planlıyor. Alaettin Çiçek yönetiminde iyi bir ivme yakalayarak iki maçta 4 puan toplayan Gebzespor’da bu önemli karşılaşma öncesinde önemli eksikler göze çarpıyor.

GEBZESPOR’DA 3 EKSİK

Mor beyazlılarda sakatlığı devam eden Mustafa Kara’nın yanı sıra, geçen hafta oynanan Velimeşe maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İslam Altunkan ve Sırat Yeşilördek Erbaaspor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Tekirdağ bölgesi hakemi Serkan Eryılmaz yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.