Hidropaks Tayfun gol oldu yağdı! 0-9

Spor 16.12.2018 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hidropaks Tayfun gol oldu yağdı! 0-9

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 12.haftasında konuk olduğu Kandıra G.B Belediyespor’u gole boğarak sahadan 9-0’lık faklı galibiyetle ayrıldı.  Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maça istekli başlasa da dirençli rakip savunmayı aşmakta zorlanan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, gol perdesini 40.dakikada Oğuzhan Çiçek ile açtı. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan bordo beyazlıların gol sağanağı ikinci yarıda başladı. İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTULAR Rakibi karşısında çok rahat bir ikinci yarı oynayan Hidropaks Tyafunspor, Mustafa(2), Mahmut(2), Serdar(2), Zafer ve Berkan’ın golleriyle farka koşarak sahadan 9-0’lık galibiyetle ayrıldı. 3 maçlık beraberlik zincirini kıran bordo beyazlılar böylece puanını 16’ya yükseltti. Hidropaks Tayfunspor fikstür gereği gelecek hafta yine deplasmanda Kartepe Suadiyespor’a konuk olacak. IŞIKDAĞ KARTEPE’DEN DE  3 PUAN BEKLİYOR Hidropaks Gebze Tayfunspor’u Kandıra deplasmanında yöneticiler de yalnız bırakmadı. Mücadeleyi Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve Asbaşkan Maruf Işıkdağ yerinde takip ederken, alınan farklı galibiyet sonrasında yüzler güldü. Işıkdağ maç sonrasında oyuncularını tebrik ederek, gelecek hafta oynanacak olan Kartepe Suadiye maçından 3 puan beklediğini söyledi.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 12.haftasında konuk olduğu Kandıra G.B Belediyespor’u gole boğarak sahadan 9-0’lık faklı galibiyetle ayrıldı. 

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maça istekli başlasa da dirençli rakip savunmayı aşmakta zorlanan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, gol perdesini 40.dakikada Oğuzhan Çiçek ile açtı. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan bordo beyazlıların gol sağanağı ikinci yarıda başladı.

İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTULAR

Rakibi karşısında çok rahat bir ikinci yarı oynayan Hidropaks Tyafunspor, Mustafa(2), Mahmut(2), Serdar(2), Zafer ve Berkan’ın golleriyle farka koşarak sahadan 9-0’lık galibiyetle ayrıldı. 3 maçlık beraberlik zincirini kıran bordo beyazlılar böylece puanını 16’ya yükseltti. Hidropaks Tayfunspor fikstür gereği gelecek hafta yine deplasmanda Kartepe Suadiyespor’a konuk olacak.

IŞIKDAĞ KARTEPE’DEN DE  3 PUAN BEKLİYOR

Hidropaks Gebze Tayfunspor’u Kandıra deplasmanında yöneticiler de yalnız bırakmadı. Mücadeleyi Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve Asbaşkan Maruf Işıkdağ yerinde takip ederken, alınan farklı galibiyet sonrasında yüzler güldü. Işıkdağ maç sonrasında oyuncularını tebrik ederek, gelecek hafta oynanacak olan Kartepe Suadiye maçından 3 puan beklediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.