Büyükakın Gebze’yi markaja aldı!

Gebze 17.12.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın Gebze’yi markaja aldı!

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın Gebzespor-Erbaaspor maçına konuk oldu. Gün boyu Gebze’de programlar yapan Büyükakın, bölgemize verdiği önemi gösterirken, taraftarların ve Gebzelilerin büyük sevgisiyle karşılaştı.

HABER: YAĞMUR SIR AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Gebze’ye büyük ilgi gösteriyor. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaptıktan sonra Bilecik Valiliği’ne atanan ve geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Tahir Büyükakın, seçim mesaisinde Gebze’ye verdiği önemi her fırsatta gösteriyor. Büyükakın, dün oynanan Gebzespor-Erbaaspor maçını konuk olarak Menekşelere tam destek verdi. BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ Beraberinde Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti İl Başkan Vekili Mikdat Aydın ile beraber Mor beyazlı ekibimizin maçına gelen Büyükakın, büyük bir sevgiyle karşılandı. Gebzespor başkanı Abbas Sır ve Yönetimi tarafından ağırlanan Büyükakın, takımımıza gösterdiği ilgiyle gönülleri fethetti. Geçtiğimiz hafta da Kocaelispor’un maçına seyirci olarak gelen Büyükakın, Gebzespor-Erbaaspor maçını izleyerek kentin takımlarının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Gebzespor’a başarı dileklerini ileten Büyükakın, Spordan yerel hizmetler, kültürel faaliyetlerden diğer hizmetlere kadar Kocaeli’yi bir bütün olarak gördüklerini, Gebze’nin de potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. GEBZE BÜYÜKAKIN’IN RADARINDA Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başlattığı geleneği bozmayarak haftanın en az bir gününü Gebze’de geçiren Büyükakın, geçtiğimiz Cuma günü de Gebze’ye gelmiş ve başta Gebze Ticaret Odası olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştirip, vatandaşlarla kucaklamıştı. Bölgemize verdiği önemi dün de gösteren Doç.Dr. Tahir Büyükakın, gün boyu Gebze’de dernek ziyaretleri, teşkilat ziyaretleri ve gençlik buluşmalarına katıldı. Büyükakın Genel Sekreterliği döneminde, Tramvay Projesinin ve Gebze-Darıca Metrosu’nun hayata geçirilmesinde, bu tür projelerin arka planında ki en önemli isim olarak biliniyor.  
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın Gebzespor-Erbaaspor maçına konuk oldu. Gün boyu Gebze’de programlar yapan Büyükakın, bölgemize verdiği önemi gösterirken, taraftarların ve Gebzelilerin büyük sevgisiyle karşılaştı.

HABER: YAĞMUR SIR

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Gebze’ye büyük ilgi gösteriyor. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaptıktan sonra Bilecik Valiliği’ne atanan ve geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Tahir Büyükakın, seçim mesaisinde Gebze’ye verdiği önemi her fırsatta gösteriyor. Büyükakın, dün oynanan Gebzespor-Erbaaspor maçını konuk olarak Menekşelere tam destek verdi.

BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ

Beraberinde Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti İl Başkan Vekili Mikdat Aydın ile beraber Mor beyazlı ekibimizin maçına gelen Büyükakın, büyük bir sevgiyle karşılandı. Gebzespor başkanı Abbas Sır ve Yönetimi tarafından ağırlanan Büyükakın, takımımıza gösterdiği ilgiyle gönülleri fethetti. Geçtiğimiz hafta da Kocaelispor’un maçına seyirci olarak gelen Büyükakın, Gebzespor-Erbaaspor maçını izleyerek kentin takımlarının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Gebzespor’a başarı dileklerini ileten Büyükakın, Spordan yerel hizmetler, kültürel faaliyetlerden diğer hizmetlere kadar Kocaeli’yi bir bütün olarak gördüklerini, Gebze’nin de potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

GEBZE BÜYÜKAKIN’IN RADARINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başlattığı geleneği bozmayarak haftanın en az bir gününü Gebze’de geçiren Büyükakın, geçtiğimiz Cuma günü de Gebze’ye gelmiş ve başta Gebze Ticaret Odası olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştirip, vatandaşlarla kucaklamıştı. Bölgemize verdiği önemi dün de gösteren Doç.Dr. Tahir Büyükakın, gün boyu Gebze’de dernek ziyaretleri, teşkilat ziyaretleri ve gençlik buluşmalarına katıldı. Büyükakın Genel Sekreterliği döneminde, Tramvay Projesinin ve Gebze-Darıca Metrosu’nun hayata geçirilmesinde, bu tür projelerin arka planında ki en önemli isim olarak biliniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.