Bülent Korkmaz Darıca için ne dedi?

Spor 21.12.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bülent Korkmaz Darıca için ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında konuk olduğu Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek son 16 turuna yükselen Antalyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, sonucun kendilerini memnun ettiğini söyledi.  Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.  Korkmaz, genç oyuncuları sahaya sürdüklerini aktararak, onların da ellerinden gelen en iyi şekilde mücadele ettiğini belirtti.  "Üst tura çıktık, mutluyuz." diyen Korkmaz, "İyi bir mücadele oldu. Darıca Gençlerbirliği oyuncularını da kutlamam lazım. O kadar problemlerine rağmen, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Turu geçen biz olduk." diye konuştu. Kaynak: AA

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında konuk olduğu Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek son 16 turuna yükselen Antalyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, sonucun kendilerini memnun ettiğini söyledi.  Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.  Korkmaz, genç oyuncuları sahaya sürdüklerini aktararak, onların da ellerinden gelen en iyi şekilde mücadele ettiğini belirtti.  "Üst tura çıktık, mutluyuz." diyen Korkmaz, "İyi bir mücadele oldu. Darıca Gençlerbirliği oyuncularını da kutlamam lazım. O kadar problemlerine rağmen, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Turu geçen biz olduk." diye konuştu.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.