"Güler, bağımlılıkla mücadelede kararlı"

Gebze 27.12.2018 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"Güler, bağımlılıkla mücadelede kararlı"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler, Bağımlılığın çok ciddi bir problem olduğunu ve ileride meydana getirebilecek zararların üzerinde durdurduklarını vurguladı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü, Gebze Jandarma Komutanı, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü, Gebze Sağlık Müdürü, Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Gebze Tarım Müdür Vekili ve Kurumlardan personeller katıldı. Bağımlılığın çok ciddi bir problem olduğunu ve ileride meydana getire bilecek zararların üzerinde duran Kaymakam Güler, alınması gereken ne önlem varsa hepsinin alınması gerektiğini belirtti. GÜLER: “UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK” Uyuşturucu maddelerin hem dünyada hem de Türkiye'de önemli bir sorun olduğunu belirten Kaymakam Güler, “İlçemizde gençlerimizi, insanlarımızı bağımlılık yapıcı maddelerden, uyuşturucudan uzak tutabilmek için kolluk kuvvetlerimiz vasıtasıyla mücadelemiz etkin bir şekilde devam etmektedir. Ancak mücadeleyi sadece kolluk kuvvetleri ile yapmak doğru olmaz. Önemli olan gençlerimizi bağımlılık yapıcı maddelere hiç bulaşmadan önlemek ve koruyucu tedbirler almaktır. Burada anne, baba ve öğretmenlere büyük görevler düşerken, onların yardımları olmadan etkin mücadelenin gerçekleştirilemeyeceği bilinmelidir" dedi. GÜLER: “KURTULMAK İSTEYENLERİN SAYISI AZ” Madde kullanımının erkeklerde kadınlara göre yaklaşık 5 kat daha fazla görüldüğünü söyleyerek, Dünya nüfusunun 280 milyonunun esrar, 6 milyonunun extacy, 16 milyonunun eroin ve 14 milyonunun da kokain kullandığının tahmin edildiğini belirten Kaymakam Güler, madde kullanımında gönüllü tedavi için gelenlerin sayısının ise çok az olduğunu ifade etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler, Bağımlılığın çok ciddi bir problem olduğunu ve ileride meydana getirebilecek zararların üzerinde durdurduklarını vurguladı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı. Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü, Gebze Jandarma Komutanı, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü, Gebze Sağlık Müdürü, Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Gebze Tarım Müdür Vekili ve Kurumlardan personeller katıldı. Bağımlılığın çok ciddi bir problem olduğunu ve ileride meydana getire bilecek zararların üzerinde duran Kaymakam Güler, alınması gereken ne önlem varsa hepsinin alınması gerektiğini belirtti.

GÜLER: “UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Uyuşturucu maddelerin hem dünyada hem de Türkiye'de önemli bir sorun olduğunu belirten Kaymakam Güler, “İlçemizde gençlerimizi, insanlarımızı bağımlılık yapıcı maddelerden, uyuşturucudan uzak tutabilmek için kolluk kuvvetlerimiz vasıtasıyla mücadelemiz etkin bir şekilde devam etmektedir. Ancak mücadeleyi sadece kolluk kuvvetleri ile yapmak doğru olmaz. Önemli olan gençlerimizi bağımlılık yapıcı maddelere hiç bulaşmadan önlemek ve koruyucu tedbirler almaktır. Burada anne, baba ve öğretmenlere büyük görevler düşerken, onların yardımları olmadan etkin mücadelenin gerçekleştirilemeyeceği bilinmelidir" dedi.

GÜLER: “KURTULMAK İSTEYENLERİN SAYISI AZ”

Madde kullanımının erkeklerde kadınlara göre yaklaşık 5 kat daha fazla görüldüğünü söyleyerek, Dünya nüfusunun 280 milyonunun esrar, 6 milyonunun extacy, 16 milyonunun eroin ve 14 milyonunun da kokain kullandığının tahmin edildiğini belirten Kaymakam Güler, madde kullanımında gönüllü tedavi için gelenlerin sayısının ise çok az olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.