Reyhan için Darıca Sıraya girdi

Darıca 27.12.2018 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Reyhan için Darıca Sıraya girdi

Lösemi hastası olan 12 yaşındaki Reyhan Sümertaş’ın kök hücre tedavisi olabilmesi için donör arayışlarına Darıcalılar büyük destek verdi.

Darıca Deniz Yıldızları Ortaokulu’nda Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen ıkan örneği alma işlemi için ilçenin her kanadından isimler akın etti. Protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanısıra kucağında çocuğuyla, elinde bastonu ile birçok vatandaş Reyhan’a çare olma isteği ile kan örneği alına Deniz Yıldızları Ortaokulu’nun yolunu tuttu. Parmaktan iğneyle alınan kan örnekleri Ankara’da incelendikten sonra, Reyhan için donör olabilecek kişiler tespit edilerek, ilik nakli için bir umut doğacak. Kısıtlı bir süre içinde hem zamanla hem de doğru örnek olacak kişilerin bulunma çabasına destek veren kişiler sadece Reyhan için değil aynı zamanda bu tür rahatsızlığı olan diğer bireyler içinde umut olabilecek. Kendisi için umut olan Darıca’da ki kan örneği alım kampanyasında Reyhan Sümertaş’da gelerek destek verenlere teşekkür etti. SİYASİLER AKIN ETTİ Darıca İlçe Milli Eğitim Müdür İsmail Oğuz’un da destek verdiği örnek arama çalışmasında Darıca Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve Yönetim Kurulu, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve Yönetimi, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetim kurulu, Eskişehirliler Derneği Kadın Kolları Yönetimi, Gebze Belediye Meclis Üyesi Dilek Tan, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Aydın Işık, İsmail Ramazanoğlu kan örneği vermek üzere aynı sıraya giren isimler oldu. Destekçiler önce uzamn kişi tarafından bilgilendirildi ve doldurdukları formlarla kan örneği vermek üzere sıraya alındılar. Katılımcıların sayısı yüzleri geçti. Haber: Adnan Ayvaz
Lösemi hastası olan 12 yaşındaki Reyhan Sümertaş’ın kök hücre tedavisi olabilmesi için donör arayışlarına Darıcalılar büyük destek verdi.

Darıca Deniz Yıldızları Ortaokulu’nda Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen ıkan örneği alma işlemi için ilçenin her kanadından isimler akın etti. Protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanısıra kucağında çocuğuyla, elinde bastonu ile birçok vatandaş Reyhan’a çare olma isteği ile kan örneği alına Deniz Yıldızları Ortaokulu’nun yolunu tuttu. Parmaktan iğneyle alınan kan örnekleri Ankara’da incelendikten sonra, Reyhan için donör olabilecek kişiler tespit edilerek, ilik nakli için bir umut doğacak. Kısıtlı bir süre içinde hem zamanla hem de doğru örnek olacak kişilerin bulunma çabasına destek veren kişiler sadece Reyhan için değil aynı zamanda bu tür rahatsızlığı olan diğer bireyler içinde umut olabilecek. Kendisi için umut olan Darıca’da ki kan örneği alım kampanyasında Reyhan Sümertaş’da gelerek destek verenlere teşekkür etti.

SİYASİLER AKIN ETTİ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdür İsmail Oğuz’un da destek verdiği örnek arama çalışmasında Darıca Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve Yönetim Kurulu, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve Yönetimi, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetim kurulu, Eskişehirliler Derneği Kadın Kolları Yönetimi, Gebze Belediye Meclis Üyesi Dilek Tan, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Aydın Işık, İsmail Ramazanoğlu kan örneği vermek üzere aynı sıraya giren isimler oldu. Destekçiler önce uzamn kişi tarafından bilgilendirildi ve doldurdukları formlarla kan örneği vermek üzere sıraya alındılar. Katılımcıların sayısı yüzleri geçti. Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.