Sen düşün Kullar! 1-3

Spor 28.12.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sen düşün Kullar! 1-3

Geçen hafta sahasında 1937 Sekaspor karşısında beklenmedik 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu temsilcilerimizden Denizliköyüspor, telafiyi Bahçecik deplasmanında yaptı.

Geçen hafta sahasında 1937 Sekaspor karşısında beklenmedik 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu temsilcilerimizden Denizliköyüspor, telafiyi Bahçecik deplasmanında yaptı. Pazar günü şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Kullarspor maçı öncesinde Bahçecikspor’u deplasmanda Ferhat Yılmaz(2) ve Furkan Aydın’ın golleriyle 3-1 deviren Denizliköyüspor, lider Kullarspor’un kazandığı haftada hanesine önemli bir 3 puan yazdırdı. Denizliköyüspor Pazar günü saat Metin Oktay Stadı’nda 13.00’da başlayacak olan maçta 34 puanla liderliği paylaştığı Kullarspor’u konuk edecek. ARABA’DAN MAÇA DAVET Denizliköyüspor Başkanı Necat Araba, oyuncularını elde ettikleri kritik galibiyetten dolayı tebrik ederken, tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak olan Kullarspor maçına davet etti. Araba, “Deplasmanda Arslanbey Stadı’nda 3-1 galip gelerek şampiyonluk iddiasını son 2 maça taşıyan ve avantajlı duruma geçen teknik heyet ve sporcu kardeşlerimi tebrik eder, terli alınlarından öpüyorum. Sezonun belki de en önemli 90 dakikasını Pazar günü saat 13.00’da Gebze Metin Oktay Stadı’nda liderliği paylaştığımız Kullarspor’u misafir edeceğiz. Tabiri caizse dananın kuyruğu Metin Oktay’da kopacak. Ev sahipliğimizdeki bu önemli maça tüm sporseverler ve mahalle halkımız davetlidir” dedi.
Geçen hafta sahasında 1937 Sekaspor karşısında beklenmedik 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu temsilcilerimizden Denizliköyüspor, telafiyi Bahçecik deplasmanında yaptı.

Geçen hafta sahasında 1937 Sekaspor karşısında beklenmedik 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu temsilcilerimizden Denizliköyüspor, telafiyi Bahçecik deplasmanında yaptı. Pazar günü şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Kullarspor maçı öncesinde Bahçecikspor’u deplasmanda Ferhat Yılmaz(2) ve Furkan Aydın’ın golleriyle 3-1 deviren Denizliköyüspor, lider Kullarspor’un kazandığı haftada hanesine önemli bir 3 puan yazdırdı. Denizliköyüspor Pazar günü saat Metin Oktay Stadı’nda 13.00’da başlayacak olan maçta 34 puanla liderliği paylaştığı Kullarspor’u konuk edecek.

ARABA’DAN MAÇA DAVET

Denizliköyüspor Başkanı Necat Araba, oyuncularını elde ettikleri kritik galibiyetten dolayı tebrik ederken, tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak olan Kullarspor maçına davet etti. Araba, “Deplasmanda Arslanbey Stadı’nda 3-1 galip gelerek şampiyonluk iddiasını son 2 maça taşıyan ve avantajlı duruma geçen teknik heyet ve sporcu kardeşlerimi tebrik eder, terli alınlarından öpüyorum. Sezonun belki de en önemli 90 dakikasını Pazar günü saat 13.00’da Gebze Metin Oktay Stadı’nda liderliği paylaştığımız Kullarspor’u misafir edeceğiz. Tabiri caizse dananın kuyruğu Metin Oktay’da kopacak. Ev sahipliğimizdeki bu önemli maça tüm sporseverler ve mahalle halkımız davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.