2018’e 1 puanla veda! 1-1

Spor 31.12.2018 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2018’e 1 puanla veda! 1-1

HİDROPAKS TAYFUNSPOR, 2018-19 SEZONUNA NOKTA KOYDU

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, 2018’e 1 puanla nokta koydu. Son dakikada gol yeme sendromundan bu maçta da kaçamayan bordo beyazlılar 90+3’te yediği golle sahasında Değirmenderespor ile 1-1 berabere kaldı. Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, güçlü rakibine ilk yarıda zor anlar yaşattı. Mücadelenin henüz 9.dakikasında Berkan’a yapılan hareket sonrasında maçın hakemi penaltı noktasını gösterse de, yardımcı hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasıyla penaltı iptal edildi. Karşılaşmanın 44.dakikasında Mahmut Köksal’ın sağ kanattan güzel ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Oğuzhan Çiçek, Hidropaks Tayfunspor’u 1-0 öne geçirdi. SON DAKİKA SENDROMU Mücadelenin ikinci yarısına da istekli başlayan bordo beyazlılar, yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcayarak farkı açma fırsatlarını elinin tersiyle tepti. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde kalesinde talihsiz bir gol gören bordo beyazlılar, çok iyi futbol oynadığı maçta 1 puana razı oldu. Lige kalmayı geçen hafta garantileyen Hidropaks Tayfunspor, 2018-2019 sezonunu 17 puanla 5.sırada tamamladı.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR, 2018-19 SEZONUNA NOKTA KOYDU

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, 2018’e 1 puanla nokta koydu. Son dakikada gol yeme sendromundan bu maçta da kaçamayan bordo beyazlılar 90+3’te yediği golle sahasında Değirmenderespor ile 1-1 berabere kaldı.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, güçlü rakibine ilk yarıda zor anlar yaşattı. Mücadelenin henüz 9.dakikasında Berkan’a yapılan hareket sonrasında maçın hakemi penaltı noktasını gösterse de, yardımcı hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasıyla penaltı iptal edildi. Karşılaşmanın 44.dakikasında Mahmut Köksal’ın sağ kanattan güzel ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Oğuzhan Çiçek, Hidropaks Tayfunspor’u 1-0 öne geçirdi.

SON DAKİKA SENDROMU

Mücadelenin ikinci yarısına da istekli başlayan bordo beyazlılar, yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcayarak farkı açma fırsatlarını elinin tersiyle tepti. Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde kalesinde talihsiz bir gol gören bordo beyazlılar, çok iyi futbol oynadığı maçta 1 puana razı oldu. Lige kalmayı geçen hafta garantileyen Hidropaks Tayfunspor, 2018-2019 sezonunu 17 puanla 5.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.