Şahin Dosyasını Ailesi ile birlikte teslim etti

Çayırova 05.01.2019 - 20:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şahin Dosyasını Ailesi ile birlikte teslim etti

Darıca Belediyesi Meclis Üyeliği için CHP İlçe Başkanlığı'na aday adayı dosyasını veren Yaşar Şahin'i ailesi, partilileri, yöneticilik yaptığı kulübün sporcuları ve yakınları yalnız bırakmadı.

 Darıca CHP İlçe Binası Toplantı Salonu'nda düzenlenen dosya başvurusu programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri sizlerin desteği, birlik ve beraberlik ruhu içinde kazanacağız.Yaşar Şahin arkadaşımızın meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu hayırlı olsun. Sizlerin kendisine ve partimize olan bu ilgisini görmek çok güzel."dedi. İlçe Başkanı Yıldırım'ın ardından partililerine ve salonu dolduran davetlilere yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Ayaklarınıza sağlık. Yaşar Şahin kardeşimizin arkasında durmak, ona destek vermek ve CHP bayrağını Darıca Belediyesi'ne dikmek üzere buraya geldiniz. Gördüğüm bu sıcaklık ve bütünlük bana seçim kazanma yolunda büyük motivasyon sağlıyor. Darıca'nın nasıl kötü yönetildiği ortadadır.Sizlerle beraber Darıca'yı yönetmek için adayım. Sizlerde bu yönetimden şikayetçi iseniz, memnuniyetiniz yoksa sizler ve sizlerin çevresi ile hep birlikte bu yönetimin değişimini sağlayacağız. Darıca'da değişimden yanaysanız, çocuklarımızın geleceğinşi düşünüyorsak, Darıca'da aş, iş, kültürel, sosyal ve spor alanları ile gençlerimize katkı yapacaksak 31 Mart akşamına kadar birbirimize sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. O tarih geldiğinde sizlerin iktidar olacağı ve sizlerin yöneteceği Darıca'da bir yönetim dönemi başlayacak. Sizler bize mahallede ki sorunlarınızı aktarmaya devam edin. Önerileriniz, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Seçim sürecini de birlikte sürdüreceğiz belediyeyi de birlikte yöneteceğiz."dedi.  EŞİ İLE BİRLİKTE DOSYA VERDİ Darıca Nene Hatun Mahallesi'nde 40 yıldan fazladır ikamet eden, Darıca Türkelispor Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi, işadamı Yaşar Şahin dosya teslim töreninde eşi, annesi ve basından oluşan ailesi de yer aldı. Parti protokol kürsüsünde İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi ile birlikte oturan Yaşar Şahin'e destek vermek üzere diğer belediye meclis üyesi aday adayı partilileri, Ayhan Şen, Aydın Işık, Mustafa Yılmaz'da katıldı. Ayrıca Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetimleri törende hazır bulunan isimler oldu. Yaşar Şahin dosyasını teslim etmeden önce yaptığı kısa selamlama konuşmasında, "Yakup Törk başkanımızın öncülüğünde CHP bayrağını Darıca Belediyesi'ne dikmek üzere gerekn neyse, uyumadan, yorulmadan çalışacağız. 31 Mart akşamı Darıca'yı Yakup Törk ve kadroları ile tüm Darıcalılar olarak yönetmeye geleceğimizden hiç kşimsenin kuşkusu olmasın."dedi. Yaşar Şahin Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı dosyasını ilçe başkanı Gürer Yıldırım'a teslim etti.
Darıca Belediyesi Meclis Üyeliği için CHP İlçe Başkanlığı'na aday adayı dosyasını veren Yaşar Şahin'i ailesi, partilileri, yöneticilik yaptığı kulübün sporcuları ve yakınları yalnız bırakmadı.

 Darıca CHP İlçe Binası Toplantı Salonu'nda düzenlenen dosya başvurusu programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri sizlerin desteği, birlik ve beraberlik ruhu içinde kazanacağız.Yaşar Şahin arkadaşımızın meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu hayırlı olsun. Sizlerin kendisine ve partimize olan bu ilgisini görmek çok güzel."dedi. İlçe Başkanı Yıldırım'ın ardından partililerine ve salonu dolduran davetlilere yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Ayaklarınıza sağlık. Yaşar Şahin kardeşimizin arkasında durmak, ona destek vermek ve CHP bayrağını Darıca Belediyesi'ne dikmek üzere buraya geldiniz. Gördüğüm bu sıcaklık ve bütünlük bana seçim kazanma yolunda büyük motivasyon sağlıyor. Darıca'nın nasıl kötü yönetildiği ortadadır.Sizlerle beraber Darıca'yı yönetmek için adayım. Sizlerde bu yönetimden şikayetçi iseniz, memnuniyetiniz yoksa sizler ve sizlerin çevresi ile hep birlikte bu yönetimin değişimini sağlayacağız. Darıca'da değişimden yanaysanız, çocuklarımızın geleceğinşi düşünüyorsak, Darıca'da aş, iş, kültürel, sosyal ve spor alanları ile gençlerimize katkı yapacaksak 31 Mart akşamına kadar birbirimize sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. O tarih geldiğinde sizlerin iktidar olacağı ve sizlerin yöneteceği Darıca'da bir yönetim dönemi başlayacak. Sizler bize mahallede ki sorunlarınızı aktarmaya devam edin. Önerileriniz, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Seçim sürecini de birlikte sürdüreceğiz belediyeyi de birlikte yöneteceğiz."dedi. 

EŞİ İLE BİRLİKTE DOSYA VERDİ
Darıca Nene Hatun Mahallesi'nde 40 yıldan fazladır ikamet eden, Darıca Türkelispor Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi, işadamı Yaşar Şahin dosya teslim töreninde eşi, annesi ve basından oluşan ailesi de yer aldı. Parti protokol kürsüsünde İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi ile birlikte oturan Yaşar Şahin'e destek vermek üzere diğer belediye meclis üyesi aday adayı partilileri, Ayhan Şen, Aydın Işık, Mustafa Yılmaz'da katıldı. Ayrıca Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetimleri törende hazır bulunan isimler oldu. Yaşar Şahin dosyasını teslim etmeden önce yaptığı kısa selamlama konuşmasında, "Yakup Törk başkanımızın öncülüğünde CHP bayrağını Darıca Belediyesi'ne dikmek üzere gerekn neyse, uyumadan, yorulmadan çalışacağız. 31 Mart akşamı Darıca'yı Yakup Törk ve kadroları ile tüm Darıcalılar olarak yönetmeye geleceğimizden hiç kşimsenin kuşkusu olmasın."dedi. Yaşar Şahin Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı dosyasını ilçe başkanı Gürer Yıldırım'a teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.