Afyonlular Demir için aktı

Darıca 07.01.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Afyonlular Demir için aktı

Darıca CHP İlçe Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı başvuru dosyasını son olarak teslim eden Osman Demir için 3 otobüs Afyonlu hemşerisi parti binasına çıkarma yaptı.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuru törenleri adeta şölene dönüştü. Son olarak dosyasını teslim eden Osman Demir için Afyonlu hemşerileri yoğun bir kalabalıkla parti binası toplanmtı salonunu, parti merdivenlerini ve parti önünü doldurdu. Osman Demir dosyasını eşi ile birlikte İlçe başkanı Gürer Yıldırım’a verirken Demir’e destek vermek üzere Gebze Afyonlular Dernek Başkanı Şerafettin Demir ve yönetimi de hazır bulundu. Törende Darıca ,Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, belediye meclis üyesi aday adayları ve parti yöneticileri de yer aldı. Toplantıda hasta olmasına karşılık kısa bir selamlama konuşması yapmak ve dosya teslim almak üzere parti programında yer alan ilçe başkanı Gürer Yıldırım Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda denetim kuruluna CHP Meclis Üyesi alınmamasını bir kez daha gündeme getirdi. Coşkulu kalabalıktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yıldırım 1 Nisan sabahı Darıca Belediyesine CHP Bayrağının dikileceğinden emin olduğunun altını çizdi. SİYASİ GÖRÜŞÜ BİR TARAFA BIRAKIN Dosyta başvuru töreninde toplantı salonuna gelen vatandaşlara selamlama konuşması yapan Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Hangi ideolojilere hangi siyasi düşüncelere sahip olursanız olun. Önemli olan mevcut belediye yönetiminden olan memnuniyetsizliğinizdir. Şayet memnuniyetsizliğiniz karşılığında bir değişim istiyorsanız Yakup Törk’e yada Osman Demir’e değil değişime destek verin. Çocuklarınız geleceği için, yaşanabilir bir Darıca için, sizlerin yöneteceği bir Darıca için 31 Mart’a sadece sizler değil yakınlarınıza da bunları dile getirerek onlarla birlikte destek verin. Sizden bu sözü istiyorum.”dedi. ALKIŞLARLA DOSYASINI VERDİ Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Demir’de konuşmasında “Bu kış gününde bana destek vermek üzere buraya geldiniz. Yüreğinize, ayağınıza sağlık. İnşallah bu seçimlerde Yakup Törk önderliğinde Darıca’da bir değişim gerçekleştireceğiz.” Dedi. Konuşmalar sonrası dosyasını İlçe Başkanı Gürer Yıldırım’a veren Demir hemşerilerin yoğun tezahürat ve alkışları ile programı tamamladı. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı başvuru dosyasını son olarak teslim eden Osman Demir için 3 otobüs Afyonlu hemşerisi parti binasına çıkarma yaptı.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı’nda belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuru törenleri adeta şölene dönüştü. Son olarak dosyasını teslim eden Osman Demir için Afyonlu hemşerileri yoğun bir kalabalıkla parti binası toplanmtı salonunu, parti merdivenlerini ve parti önünü doldurdu. Osman Demir dosyasını eşi ile birlikte İlçe başkanı Gürer Yıldırım’a verirken Demir’e destek vermek üzere Gebze Afyonlular Dernek Başkanı Şerafettin Demir ve yönetimi de hazır bulundu. Törende Darıca ,Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, belediye meclis üyesi aday adayları ve parti yöneticileri de yer aldı. Toplantıda hasta olmasına karşılık kısa bir selamlama konuşması yapmak ve dosya teslim almak üzere parti programında yer alan ilçe başkanı Gürer Yıldırım Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda denetim kuruluna CHP Meclis Üyesi alınmamasını bir kez daha gündeme getirdi. Coşkulu kalabalıktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yıldırım 1 Nisan sabahı Darıca Belediyesine CHP Bayrağının dikileceğinden emin olduğunun altını çizdi.

SİYASİ GÖRÜŞÜ BİR TARAFA BIRAKIN

Dosyta başvuru töreninde toplantı salonuna gelen vatandaşlara selamlama konuşması yapan Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Hangi ideolojilere hangi siyasi düşüncelere sahip olursanız olun. Önemli olan mevcut belediye yönetiminden olan memnuniyetsizliğinizdir. Şayet memnuniyetsizliğiniz karşılığında bir değişim istiyorsanız Yakup Törk’e yada Osman Demir’e değil değişime destek verin. Çocuklarınız geleceği için, yaşanabilir bir Darıca için, sizlerin yöneteceği bir Darıca için 31 Mart’a sadece sizler değil yakınlarınıza da bunları dile getirerek onlarla birlikte destek verin. Sizden bu sözü istiyorum.”dedi.

ALKIŞLARLA DOSYASINI VERDİ

Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Demir’de konuşmasında “Bu kış gününde bana destek vermek üzere buraya geldiniz. Yüreğinize, ayağınıza sağlık. İnşallah bu seçimlerde Yakup Törk önderliğinde Darıca’da bir değişim gerçekleştireceğiz.” Dedi. Konuşmalar sonrası dosyasını İlçe Başkanı Gürer Yıldırım’a veren Demir hemşerilerin yoğun tezahürat ve alkışları ile programı tamamladı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.