Ankara’da destek istediler!

Çayırova 10.01.2019 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ankara’da destek istediler!

Çayırova merkezli faaliyet gösteren Çayırova Sinop Türkeli İlçesi Satı Köyü Derneği Gençlik Kolları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Hasan Çelik ekibiyle birlikte bugün Ankara ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak MHP Genel Merkezi’nde Dr. Devlet Bahçeli ile görüşerek yıllardır uğraşılan köy sorununu ileten Satı Köyü Gençlik Kolları, daha sonra TBMM’ye giderek AK Parti Milletvekilleri Yaman ve Maviş’den de destek isteler. Ziyaretle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hasan Çelik, “Yıllardır uğraşılan köy sorunu vardı ve bu zamana kadar hiç bir siyasetçi üst kademeye taşımadı.  Sonunda bizler MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye ulaşıp randevu aldık ve bununla birlikte genel siyaseti konuştuk.”dedi.  Haber: Yağmur SIR

Çayırova merkezli faaliyet gösteren Çayırova Sinop Türkeli İlçesi Satı Köyü Derneği Gençlik Kolları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Hasan Çelik ekibiyle birlikte bugün Ankara ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak MHP Genel Merkezi’nde Dr. Devlet Bahçeli ile görüşerek yıllardır uğraşılan köy sorununu ileten Satı Köyü Gençlik Kolları, daha sonra TBMM’ye giderek AK Parti Milletvekilleri Yaman ve Maviş’den de destek isteler. Ziyaretle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hasan Çelik, “Yıllardır uğraşılan köy sorunu vardı ve bu zamana kadar hiç bir siyasetçi üst kademeye taşımadı.  Sonunda bizler MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye ulaşıp randevu aldık ve bununla birlikte genel siyaseti konuştuk.”dedi. 

Haber: Yağmur SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.