5 Yılda böyle oldu!

Çayırova 11.01.2019 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

5 Yılda böyle oldu!

Çayırova Akse Mahallesi, 5 yılda inanılmaz bir değişim yaşadı.

Çayırova Akse Mahallesi, 5 yılda inanılmaz bir değişim yaşadı. Bir zamanlar mezbelelik olan Çayırova Akse Mahallesi, bugün modern ve görenlerin beğenisini kazanan muhteşem bir görüntüye kavuştu. Belediye Başkanı seçildiği günden beri Çayırova’da örnek çalışmalara imza atan ve yaptığı işler Türkiye gündeminde konuşulan Şevki Demirci’nin en önem verdiği projelerden birisi olan her Mahalleye bir semt meydanı projelerinden birisi olan Akse Semt Meydanı Projesi, görenlerin takdirini kazanıyor. İçerisinde çocuk parkı, yeşil alanı, semt konağı bulunan ve mevcut camisi yenilenen Akse Semt Meydanı, mahallenin nabzının attığı yeni yer oldu. HABER: ÖMÜR KAVRAN
Çayırova Akse Mahallesi, 5 yılda inanılmaz bir değişim yaşadı.

Çayırova Akse Mahallesi, 5 yılda inanılmaz bir değişim yaşadı. Bir zamanlar mezbelelik olan Çayırova Akse Mahallesi, bugün modern ve görenlerin beğenisini kazanan muhteşem bir görüntüye kavuştu. Belediye Başkanı seçildiği günden beri Çayırova’da örnek çalışmalara imza atan ve yaptığı işler Türkiye gündeminde konuşulan Şevki Demirci’nin en önem verdiği projelerden birisi olan her Mahalleye bir semt meydanı projelerinden birisi olan Akse Semt Meydanı Projesi, görenlerin takdirini kazanıyor. İçerisinde çocuk parkı, yeşil alanı, semt konağı bulunan ve mevcut camisi yenilenen Akse Semt Meydanı, mahallenin nabzının attığı yeni yer oldu.

HABER: ÖMÜR KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.