Darıca’ya vizyon katacağız!

Darıca 17.01.2019 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’ya vizyon katacağız!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Yüzde 60’ın sürpriz olmayacağını ifade etti

HABER: ÖMÜR KAVRAN 31 Mart Yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan CHP’li Yakup Törk, hedeflerinin Yüzde 50 olduğunu belirterek, “Yüzde 60 oy alırsak sürpriz olmaz. Darıca yeni bir vizyonla daha iyi olacak.”dedi. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk bugün bir basın toplantısı düzenledi. Darıca Bayramoğlu Resort Otel’de gerçekleşen toplantıya Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile ilçe yöneticileri hazır bulundu. CHP adayı  Törk, 31 Mart seçimlerine dair iddialı açıklamalarda bulundu. Törk, “Yaptığımız çalışmalar, planlı ve programlı bir şekilde. Hepsi Darıca’ya vizyon katacak projeler. Bundan sonra Darcalının dertleriyle ilgilenecek bir Başkan olabilmek için yola çıktık. Her geçen gün Darıca’da değişim olması gerektiği insanlarımızda belirmiş olması, buna olan inancımın her geçen gün artması bizleri mutlu ediyor. 1 Nisan sabahından itibaren yeni bir vizyonla dünden çok daha iyi olacağız. Bir renk olacağız. Darıca’da hiçbir siyasi görüşü öne çıkarmayıp, hiçbir siyasi görüşü yermeyerek bu kenti yöneteceğiz. Çok ciddi anlamda ilgi gördüğümüzü, özellikle AK Parti seçmeninin bize oy verecek olmasından duyduğumuz hazzı anlatamam. Bu şekilde çalışmaya devam edip, 31 Mart akşamı Darıca’da değişimin olduğunu göreceğiz. Darıca’nın eğitim, kültür ve spor kenti olması vizyonuyla için yola çıktık. Turizm ve spor anlamında bizle birlikte Darıca’da yeni atılımlar olacaktır.”diye konuştu.  ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERDİ AK Parti adayı Muzaffer Bıyık’ı değerlendiren Törk, “Muzaffer beyi arayarak tebrik ettim. Mevcut durumun devamıdır. Bunun dışında yeni bir vizyon ortaya koyması benim için sürpriz olur. Darıca’da ki tüm olan bitenden sorumlu iki arkadaştan birisi aday oldu. Muzaffer beyin aday olması bizim de istediğimiz bir şeydi, Allah gönlümüze göre verdi.”dedi. Bıyık’ın adaylığının açıklanmasından sonra oluşan havayla ilgili sorumuzu yanıtlayan Yakup Törk, “ Kampanyamızda değişiklik yok. Eski hava devam ediyor. Bu hava artarak devam ediyor. Kırılmalar yaşanıyor. Bu işi parti yarışına koyma taraftarı değilim. Biz burada aday olarak yarışıyoruz. Ben CHP politikalarıyla çalışmıyorum. Kenti yönetmeye aday isimler üzerinde bir yarış olacağını tahmin ediyorum.”diye konuştu.  HEDEF YÜZDE 50 İttifak çalışmaları ve seçim hedeflerine dair açıklama yapan Törk, “Darıca’da İYİ Parti muhtemelen aday çıkarmayacak. İyi Parti ile ittifak yapılacak. Detaylar netleşmedi ama birlikte sahada olacağız. Yüzde 50,1 oy hedefi belirledik, ama önemli olan seçim kazanmaktır. Yüzde 60 oy aldığımızda ben bu duruma şaşırmayacağım. Muhtemelen Saadet Partisi de aday çıkaracaktır. 3-4 adaylı bir yarış olacaktır.”diye konuştu. 
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Yüzde 60’ın sürpriz olmayacağını ifade etti

HABER: ÖMÜR KAVRAN

31 Mart Yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan CHP’li Yakup Törk, hedeflerinin Yüzde 50 olduğunu belirterek, “Yüzde 60 oy alırsak sürpriz olmaz. Darıca yeni bir vizyonla daha iyi olacak.”dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk bugün bir basın toplantısı düzenledi. Darıca Bayramoğlu Resort Otel’de gerçekleşen toplantıya Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile ilçe yöneticileri hazır bulundu. CHP adayı  Törk, 31 Mart seçimlerine dair iddialı açıklamalarda bulundu. Törk, “Yaptığımız çalışmalar, planlı ve programlı bir şekilde. Hepsi Darıca’ya vizyon katacak projeler. Bundan sonra Darcalının dertleriyle ilgilenecek bir Başkan olabilmek için yola çıktık. Her geçen gün Darıca’da değişim olması gerektiği insanlarımızda belirmiş olması, buna olan inancımın her geçen gün artması bizleri mutlu ediyor. 1 Nisan sabahından itibaren yeni bir vizyonla dünden çok daha iyi olacağız. Bir renk olacağız. Darıca’da hiçbir siyasi görüşü öne çıkarmayıp, hiçbir siyasi görüşü yermeyerek bu kenti yöneteceğiz. Çok ciddi anlamda ilgi gördüğümüzü, özellikle AK Parti seçmeninin bize oy verecek olmasından duyduğumuz hazzı anlatamam. Bu şekilde çalışmaya devam edip, 31 Mart akşamı Darıca’da değişimin olduğunu göreceğiz. Darıca’nın eğitim, kültür ve spor kenti olması vizyonuyla için yola çıktık. Turizm ve spor anlamında bizle birlikte Darıca’da yeni atılımlar olacaktır.”diye konuştu. 

ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERDİ

AK Parti adayı Muzaffer Bıyık’ı değerlendiren Törk, “Muzaffer beyi arayarak tebrik ettim. Mevcut durumun devamıdır. Bunun dışında yeni bir vizyon ortaya koyması benim için sürpriz olur. Darıca’da ki tüm olan bitenden sorumlu iki arkadaştan birisi aday oldu. Muzaffer beyin aday olması bizim de istediğimiz bir şeydi, Allah gönlümüze göre verdi.”dedi. Bıyık’ın adaylığının açıklanmasından sonra oluşan havayla ilgili sorumuzu yanıtlayan Yakup Törk, “ Kampanyamızda değişiklik yok. Eski hava devam ediyor. Bu hava artarak devam ediyor. Kırılmalar yaşanıyor. Bu işi parti yarışına koyma taraftarı değilim. Biz burada aday olarak yarışıyoruz. Ben CHP politikalarıyla çalışmıyorum. Kenti yönetmeye aday isimler üzerinde bir yarış olacağını tahmin ediyorum.”diye konuştu. 

HEDEF YÜZDE 50

İttifak çalışmaları ve seçim hedeflerine dair açıklama yapan Törk, “Darıca’da İYİ Parti muhtemelen aday çıkarmayacak. İyi Parti ile ittifak yapılacak. Detaylar netleşmedi ama birlikte sahada olacağız. Yüzde 50,1 oy hedefi belirledik, ama önemli olan seçim kazanmaktır. Yüzde 60 oy aldığımızda ben bu duruma şaşırmayacağım. Muhtemelen Saadet Partisi de aday çıkaracaktır. 3-4 adaylı bir yarış olacaktır.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.