“Satıştan para aldıysak zehir zıkkım olsun!”

Spor 21.01.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Satıştan para aldıysak zehir zıkkım olsun!”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerinin devri ile ilgili spekülasyonlar sonrasında net konuşarak, “5 Milyon TL’lik borç karşılığında kulübü devrettik. 1 TL kimsenin cebine girmedi. Eğer girdiyse zehir zıkkım olsun” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca GB’nin satışıyla ilgili iddialara son noktayı koydu. AK Parti Darıca Belediye başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın basın toplantısında Darıca GB’nin satışıyla ilgili sorulara yanıt veren Başkan Karabacak, kulübün 5 Milyon TL olan borçlarına karşılık devredildiğini ifade ederek, kimsenin 1 TL satıştan pay almadığını açıkladı. TEKLİFİ MURAT AYDIN YAPTI Karabacak, “Darıca GB satılmadan önce feryat ettik. Bu kulübe sahip çıkılsın dedik. Darıca 2.Lig'e çıkarken borçlanmalar oldu. 5 Milyon TL borcu vardı. Bu borç karşılığında biz kulübü devrettik. 1 TL kimsenin cebine girmedi. Eğer girdiyse zehir zıkkım olsun. Bu borçlanma karşılığında kulüp devredilmiştir. Azeri işadamının yanında KASKF Başkanı Murat Aydın da vardır. Olaylara art niyetli bakılmasın. Bu takımın transfer yasağı vardır. Bu adamların çok orası olsaydı yasak kalkardı. Transfer yaptıkları oyuncularla maça gitselerdi, bu mağlubiyet olmazdı. Darıca’nın eski haliyle gitmesi mümkün değildi. Ya kulübün anahtarını Vali beye veya Kaymakam beye bırakacaktık ya da satacaktık. Böyle bir çıkış yolunu Murat bey bize teklif edince devir yaptık. Bu satıştan kimse bir TL almış değil” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerinin devri ile ilgili spekülasyonlar sonrasında net konuşarak, “5 Milyon TL’lik borç karşılığında kulübü devrettik. 1 TL kimsenin cebine girmedi. Eğer girdiyse zehir zıkkım olsun” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca GB’nin satışıyla ilgili iddialara son noktayı koydu. AK Parti Darıca Belediye başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın basın toplantısında Darıca GB’nin satışıyla ilgili sorulara yanıt veren Başkan Karabacak, kulübün 5 Milyon TL olan borçlarına karşılık devredildiğini ifade ederek, kimsenin 1 TL satıştan pay almadığını açıkladı.

TEKLİFİ MURAT AYDIN YAPTI

Karabacak, “Darıca GB satılmadan önce feryat ettik. Bu kulübe sahip çıkılsın dedik. Darıca 2.Lig'e çıkarken borçlanmalar oldu. 5 Milyon TL borcu vardı. Bu borç karşılığında biz kulübü devrettik. 1 TL kimsenin cebine girmedi. Eğer girdiyse zehir zıkkım olsun. Bu borçlanma karşılığında kulüp devredilmiştir. Azeri işadamının yanında KASKF Başkanı Murat Aydın da vardır. Olaylara art niyetli bakılmasın. Bu takımın transfer yasağı vardır. Bu adamların çok orası olsaydı yasak kalkardı. Transfer yaptıkları oyuncularla maça gitselerdi, bu mağlubiyet olmazdı. Darıca’nın eski haliyle gitmesi mümkün değildi. Ya kulübün anahtarını Vali beye veya Kaymakam beye bırakacaktık ya da satacaktık. Böyle bir çıkış yolunu Murat bey bize teklif edince devir yaptık. Bu satıştan kimse bir TL almış değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.