Saadet Darıca’nın adayı Demir mi?

Darıca 24.01.2019 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet Darıca’nın adayı Demir mi?

31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi Darıca’da, Başkanlık Adayı için Yusuf Demir’in ismi ön plana çıktı.

Haber: Ömür KAVRAN - 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi Darıca’da, Başkanlık Adayı için Yusuf Demir’in ismi ön plana çıktı. Uzun bir süredir kamuoyu yoklaması yaparak Darıcalıların gönlündeki ismi soran ve STK’lar, Dernekler başta olmak üzere farklı kesinlerin görüşlerini alan Saadet Partisi Darıca Teşkilatı’nda SKM Başkanı Yusuf Demir’in isminin ön plana çıktığı öğrenildi. 27 Ocak Pazar günü Adaylarını açıklamaya hazırlanan Saadet Partisi’nde Yusuf Demir’e yönelik kamuoyu baskının olduğu öğrenildi. DENGELERİ DEĞİŞTİREBİLECEK İSİM 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde de Darıca Saadet’in adayı olan ve geniş bir kesim tarafından sevilen Yusuf Demir, o dönem 14 bin 642 oy alarak Yüzde 19 oranında oy alarak partisini üçüncü sıraya taşımış ve önemli bir başarıya imza atmıştı. Siyasetin önemli isimlerinden olan ve Erzurumlu olması nedeniyle yoğun bir hemşeri desteğine sahip Yusuf Demir için teşkilatın baskı yaptığı öğrenilirken, adaylığıyla beraber dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu. SKM Başkanı olarak siyaset arenasına geri dönen Demir için son sözü Genel merkez söyleyecek.    
31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi Darıca’da, Başkanlık Adayı için Yusuf Demir’in ismi ön plana çıktı.

Haber: Ömür KAVRAN - 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi Darıca’da, Başkanlık Adayı için Yusuf Demir’in ismi ön plana çıktı. Uzun bir süredir kamuoyu yoklaması yaparak Darıcalıların gönlündeki ismi soran ve STK’lar, Dernekler başta olmak üzere farklı kesinlerin görüşlerini alan Saadet Partisi Darıca Teşkilatı’nda SKM Başkanı Yusuf Demir’in isminin ön plana çıktığı öğrenildi. 27 Ocak Pazar günü Adaylarını açıklamaya hazırlanan Saadet Partisi’nde Yusuf Demir’e yönelik kamuoyu baskının olduğu öğrenildi.

DENGELERİ DEĞİŞTİREBİLECEK İSİM

29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde de Darıca Saadet’in adayı olan ve geniş bir kesim tarafından sevilen Yusuf Demir, o dönem 14 bin 642 oy alarak Yüzde 19 oranında oy alarak partisini üçüncü sıraya taşımış ve önemli bir başarıya imza atmıştı. Siyasetin önemli isimlerinden olan ve Erzurumlu olması nedeniyle yoğun bir hemşeri desteğine sahip Yusuf Demir için teşkilatın baskı yaptığı öğrenilirken, adaylığıyla beraber dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu. SKM Başkanı olarak siyaset arenasına geri dönen Demir için son sözü Genel merkez söyleyecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.