Gebze ve Bingöl arasında kardeşlik köprüsü!

Gebze 25.01.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze ve Bingöl arasında kardeşlik köprüsü!

Gebze ve Bingöl Ticaret Odalarının öncülüğünde Kardeşlik köprüsü kuruldu. GTO öncülüğünde Gebze heyeti Bingöl’e giderek kardeşlik protokolünü imzaladı.

Gebze Ticaret Odası ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası kardeş oldu. Gebze Ticaret Odası ile Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan Kardeş Oda Protokolü kapsamında, GTO Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Meclis Divanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin’in katılımıyla Gebze heyeti, Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ile birlikte Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası’ na ve Bingöl Üniversitesi’ ne bir ziyaret gerçekleştirdi. KARDEŞLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayaş, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurullah Çiftçi, Fırat Kalkınma Ajansı yetkilileri ile Oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; bölgemizin istatistiki verilerini katılımcılarla paylaşarak, yurdumuzun her şehrinin ayrı bir önem ve kendine özgü bir potansiyel taşıdığını, sanayimizin ve sanayicimizin gelişmesi için Gebze Ticaret Odası olarak her türlü fikrin ve girişimin destekçisi olduğu bildirildi. Toplantı sonrası Gebze heyeti, Bingöl Valisi Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, Vali Ekinci’den bölge hakkında detaylı bilgi aldılar.
Gebze ve Bingöl Ticaret Odalarının öncülüğünde Kardeşlik köprüsü kuruldu. GTO öncülüğünde Gebze heyeti Bingöl’e giderek kardeşlik protokolünü imzaladı.

Gebze Ticaret Odası ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası kardeş oldu. Gebze Ticaret Odası ile Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan Kardeş Oda Protokolü kapsamında, GTO Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Meclis Divanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin’in katılımıyla Gebze heyeti, Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ile birlikte Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası’ na ve Bingöl Üniversitesi’ ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

KARDEŞLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayaş, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurullah Çiftçi, Fırat Kalkınma Ajansı yetkilileri ile Oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; bölgemizin istatistiki verilerini katılımcılarla paylaşarak, yurdumuzun her şehrinin ayrı bir önem ve kendine özgü bir potansiyel taşıdığını, sanayimizin ve sanayicimizin gelişmesi için Gebze Ticaret Odası olarak her türlü fikrin ve girişimin destekçisi olduğu bildirildi. Toplantı sonrası Gebze heyeti, Bingöl Valisi Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, Vali Ekinci’den bölge hakkında detaylı bilgi aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.