Akaryakıtta self-servis dönemi

Ekonomi 31.01.2019 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akaryakıtta self-servis dönemi

AYTEMİZ Genel Müdürü Ahmet Eke, Türkiye'deki akaryakıt istasyonlarında 'self-servis' uygulamasına geçtiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Self-servis hizmetini kullananlar, motorinin litresini 20, benzinin litresini ise 15 kuruş daha düşük fiyattan alabilecek. Bu, 50 litre hacmi olan depoda bir dolumda yaklaşık 10 liralık tasarruf anlamına geliyor" dedi..

AYTEMİZ Genel Müdürü Ahmet Eke, 'deki  istasyonlarında '' uygulamasına geçtiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Self-servis hizmetini kullananlar, motorinin litresini 20, benzinin litresini ise 15 kuruş daha düşük fiyattan alabilecek. Bu, 50 litre hacmi olan depoda bir dolumda yaklaşık 10 liralık tasarruf anlamına geliyor" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.