Kaya: Çayırova’yı kazanacağız!

Çayırova 31.01.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaya: Çayırova’yı kazanacağız!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, Yerel seçimler için oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Çayırova’da seçimi kazanacaklarını belirten Kaya, “Çayırovalı’yı mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, beraberinde ilçe yönetici ve meclis üyesi adaylarıyla beraber gazetemizi ziyaret etti. Kaya, yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu. 45 gündür seçim çalışması içerisinde olduklarını esnafa ve evlere dokunmaya başladıklarını belirten Kaya, “Güzel bir hava var. Vatandaş ekonominin kötü gidişinden ötürü iktidardan bıkmış durumda. İnsanlar zor durumda. Vatandaşımız karnını doyurmak için ekmeğe talim ediyor. Kimse bu durumdan memnun olamaz. Bu durumun bir an evvel düzelmesi lazım. Yerel seçim kendi koşulları içinde var. Ulusal siyasete değinmeyeceğiz. Projelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Biz halka yabancı değiliz. insanlarımız bizi tanıyor, düşüncelerimizi biliyor. Güzel karşılık alıyoruz. Sorunları çözmeye yönelik projelerimiz var.”dedi. PROJELER HAZIR Vatandaşın gönlüne girmeyi amaç edindiklerini ifade eden kaya, projelerinden bahsederek, “Her kesime yönelik projelerimiz var. Bunlar Belediyeye yük olmayacak işler. Örneğin bakıma muhtaç yaşlılarımıza günde 2 öğün yemek tedarik edeceğiz, çalışan annelerin çocukları için kreşler açacağız. Lise öğrencilerinin servis sorununu çözeceğiz. Amacımız seçimi kazanmak. Bu konuda çok iddialıyız. Çok farklı bir seçim olacak. Çayırova 127 bin nüfuslu, gelirleri yüksek bir İlçe. 2 yıl içinde Çayırova’yı hizmette uçuracağız.”dedi. NEDEN İTTİFAK YAPILMADI? İYİ Parti ile neden ittifak yapılmadığı sorumuza cevap veren Kaya, “Biz onların aday çıkartmalarına karşı çıkarmadık. Beraber yarışta tercihi onlara bıraktık. Şu ana kadar onların açıkladığı bir aday yok. Ama tercihlerine saygılıyız.”dedi. Yerelde vatandaşlardan adaya oy vermelerini isteyen Kaya, “Bu seçimde vatandaş Erdoğan’a ya da Kılıçdaroğlu’na oy vermeyecek. Kendisini yönetecek olan oy verecek. Göreve geldiğimiz takdir de Çayırovalı’yı mahcup etmeyeceğiz. Ben inanıyorum ki kazanırsam 5 yıllığına Başkan olmayacağım. En az 3 dönem Çayırova halkı bizi Başkan olarak görmek isteyecektir. “diye konuştu.
CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, Yerel seçimler için oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Çayırova’da seçimi kazanacaklarını belirten Kaya, “Çayırovalı’yı mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, beraberinde ilçe yönetici ve meclis üyesi adaylarıyla beraber gazetemizi ziyaret etti. Kaya, yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu. 45 gündür seçim çalışması içerisinde olduklarını esnafa ve evlere dokunmaya başladıklarını belirten Kaya, “Güzel bir hava var. Vatandaş ekonominin kötü gidişinden ötürü iktidardan bıkmış durumda. İnsanlar zor durumda. Vatandaşımız karnını doyurmak için ekmeğe talim ediyor. Kimse bu durumdan memnun olamaz. Bu durumun bir an evvel düzelmesi lazım. Yerel seçim kendi koşulları içinde var. Ulusal siyasete değinmeyeceğiz. Projelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Biz halka yabancı değiliz. insanlarımız bizi tanıyor, düşüncelerimizi biliyor. Güzel karşılık alıyoruz. Sorunları çözmeye yönelik projelerimiz var.”dedi.

PROJELER HAZIR

Vatandaşın gönlüne girmeyi amaç edindiklerini ifade eden kaya, projelerinden bahsederek, “Her kesime yönelik projelerimiz var. Bunlar Belediyeye yük olmayacak işler. Örneğin bakıma muhtaç yaşlılarımıza günde 2 öğün yemek tedarik edeceğiz, çalışan annelerin çocukları için kreşler açacağız. Lise öğrencilerinin servis sorununu çözeceğiz. Amacımız seçimi kazanmak. Bu konuda çok iddialıyız. Çok farklı bir seçim olacak. Çayırova 127 bin nüfuslu, gelirleri yüksek bir İlçe. 2 yıl içinde Çayırova’yı hizmette uçuracağız.”dedi.

NEDEN İTTİFAK YAPILMADI?

İYİ Parti ile neden ittifak yapılmadığı sorumuza cevap veren Kaya, “Biz onların aday çıkartmalarına karşı çıkarmadık. Beraber yarışta tercihi onlara bıraktık. Şu ana kadar onların açıkladığı bir aday yok. Ama tercihlerine saygılıyız.”dedi. Yerelde vatandaşlardan adaya oy vermelerini isteyen Kaya, “Bu seçimde vatandaş Erdoğan’a ya da Kılıçdaroğlu’na oy vermeyecek. Kendisini yönetecek olan oy verecek. Göreve geldiğimiz takdir de Çayırovalı’yı mahcup etmeyeceğiz. Ben inanıyorum ki kazanırsam 5 yıllığına Başkan olmayacağım. En az 3 dönem Çayırova halkı bizi Başkan olarak görmek isteyecektir. “diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.