3’te 3 neden olmasın

Spor 01.02.2019 - 18:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

3’te 3 neden olmasın

1.Küme Play-Off’ta yarın final günü. 12 takımın katılımıyla start alan Play-Off heyecanında yarın 3 takım adlarını Amatör Süper Lig’e yazdıracak. Normal sezonda Hereke, Kullar, Maşukiye ve Yuvacık gruplarını şampiyon tamamlayarak hedeflerine ulaşmıştı. Son 3 bilette bugün sahiplerini bulacak. Maçların 2’si Derince Suni Çim Stadı’nda oynanacak.    İLK DÜDÜK MARTI İÇİN ÇALACAK Bu doğrultuda ilk olarak Darıca Martı, 1937 Seka ile sahne alacak. İlk turda Arslanbey Organize Sanayispor’u saf dışı bırakan Darıca Martıspor, 1.Küme’deki ilk sezonunda Süper Lig hedefini tepmek istemiyor. Derince Suni Çim Stadı’ndaki maçın başlama saati 13.00. Saat 17.00’yi gösterdiğinde Dilovası Belediyespor-Köseköy Ateş maçı başlayacak. Dilovası ilk turda Alikahya’yı 1-0’lık skorla elemiş, rakip de temsilcilerimizden Çayırova Fatih’e 4-0 üstünlük sağlayarak finale çıkmıştı. Dilovası ne yapıp edip, geçtiğimiz sezon küme düştüğü Amatör Süper Lig’e geri dönmek istiyor. Dilovası gibi geçtiğimiz sezon Amatör Süper Lig’de tutunamayan Tavşancıl ise Denizli Köyüspor’u 4-1 yendiği maçta tekrar bu lige göz kırpmıştı. Yeşil-Beyazlı ekibin finaldeki rakibi Başiskele Damlar. Mücadele Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.  

1.Küme Play-Off’ta yarın final günü. 12 takımın katılımıyla start alan Play-Off heyecanında yarın 3 takım adlarını Amatör Süper Lig’e yazdıracak. Normal sezonda Hereke, Kullar, Maşukiye ve Yuvacık gruplarını şampiyon tamamlayarak hedeflerine ulaşmıştı. Son 3 bilette bugün sahiplerini bulacak. Maçların 2’si Derince Suni Çim Stadı’nda oynanacak.   

İLK DÜDÜK MARTI İÇİN ÇALACAK

Bu doğrultuda ilk olarak Darıca Martı, 1937 Seka ile sahne alacak. İlk turda Arslanbey Organize Sanayispor’u saf dışı bırakan Darıca Martıspor, 1.Küme’deki ilk sezonunda Süper Lig hedefini tepmek istemiyor. Derince Suni Çim Stadı’ndaki maçın başlama saati 13.00. Saat 17.00’yi gösterdiğinde Dilovası Belediyespor-Köseköy Ateş maçı başlayacak. Dilovası ilk turda Alikahya’yı 1-0’lık skorla elemiş, rakip de temsilcilerimizden Çayırova Fatih’e 4-0 üstünlük sağlayarak finale çıkmıştı. Dilovası ne yapıp edip, geçtiğimiz sezon küme düştüğü Amatör Süper Lig’e geri dönmek istiyor. Dilovası gibi geçtiğimiz sezon Amatör Süper Lig’de tutunamayan Tavşancıl ise Denizli Köyüspor’u 4-1 yendiği maçta tekrar bu lige göz kırpmıştı. Yeşil-Beyazlı ekibin finaldeki rakibi Başiskele Damlar. Mücadele Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.