Dilovası son nefeste yıkıldı 1-2

Spor 04.02.2019 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası son nefeste yıkıldı 1-2

Dilovası son nefeste yıkıldı 1-2

Dilovası Belediyespor Köseköy Ataşespor’a 2-1 yenilerek Süper Amatör Lig şansını tepti. Karşılaşmaya hızlı başlayan takım Dilovası’ydı. Sol kanattan gelişen atakta Oktay ceza sahası içinden yaptığı vuruş sonrası topu ağlara gönderdi. Golden sonra atak olan takım Köseköy Ateş’ti. 3 kez gole yaklaşan Kartepe ekibinde Sinan 32. dakikada kaleci Ozan Can tarafından ceza sahası dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta topu sol ayağı ile kaleye gönderen Abdülhamit harika bir gole imza attı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. GOL 82’DE GELDİ İkinci yarıda iki takım da kontrollü futbolu tercih etti. Dilovası’nın biraz daha atak olduğu maçta kıran kırana bir mücadele vardı. Beklenen gol ise Köseköy Ateşspor’dan geldi. 82.dakikada uzak kale direği yakınlarında topu önünde bulan İbrahim Yılmaz düzgün bir vuruşla fileleri buldu. Kalan sürede Dilovası beraberliği bulmak için elinden geleni yaptı ancak beklediği golü bulamayınca, Köseköy Ateşspor adını Amatör Lig’e yazdırdı.
Dilovası son nefeste yıkıldı 1-2

Dilovası Belediyespor Köseköy Ataşespor’a 2-1 yenilerek Süper Amatör Lig şansını tepti. Karşılaşmaya hızlı başlayan takım Dilovası’ydı. Sol kanattan gelişen atakta Oktay ceza sahası içinden yaptığı vuruş sonrası topu ağlara gönderdi. Golden sonra atak olan takım Köseköy Ateş’ti. 3 kez gole yaklaşan Kartepe ekibinde Sinan 32. dakikada kaleci Ozan Can tarafından ceza sahası dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta topu sol ayağı ile kaleye gönderen Abdülhamit harika bir gole imza attı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GOL 82’DE GELDİ

İkinci yarıda iki takım da kontrollü futbolu tercih etti. Dilovası’nın biraz daha atak olduğu maçta kıran kırana bir mücadele vardı. Beklenen gol ise Köseköy Ateşspor’dan geldi. 82.dakikada uzak kale direği yakınlarında topu önünde bulan İbrahim Yılmaz düzgün bir vuruşla fileleri buldu. Kalan sürede Dilovası beraberliği bulmak için elinden geleni yaptı ancak beklediği golü bulamayınca, Köseköy Ateşspor adını Amatör Lig’e yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.