16 bin sağlık personeli alınacak

Ekonomi 06.02.2019 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

16 bin sağlık personeli alınacak

Sağlık Bakanlığı tarafından bu yıl içinde çeşitli birimlerde istihdam edilmesi planlanan sözleşmeli sağlık personeli atama kararı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlandı. Karara göre; Bakanlık; doktor, diyetisyen, ebe, hemşire, psikolog, diş hekimi ve sağlık memurları olmak üzere acil sağlık hizmetleri, laboratuvarlar, yataklı servisler ve ruh sağlığı merkezlerinde istihdam etmek için toplam 16 bin sağlık çalışanı alacak. Sağlık Bakanlığı, en fazla istihdamı hekim ve ebe kontenjanından yapacak..

Sağlık Bakanlığı tarafından bu yıl içinde çeşitli birimlerde  edilmesi planlanan sözleşmeli sağlık personeli atama kararı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile 'de yayınlandı. Karara göre; Bakanlık; doktor, diyetisyen, ebe, hemşire, psikolog, diş hekimi ve sağlık memurları olmak üzere acil sağlık hizmetleri, laboratuvarlar, yataklı servisler ve ruh sağlığı merkezlerinde istihdam etmek için toplam 16 bin sağlık çalışanı alacak. , en fazla istihdamı hekim ve ebe kontenjanından yapacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.