Kaman: Zor ama imkansız değil!

Gebze 08.02.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaman: Zor ama imkansız değil!

Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman Gebze’de basınla buluştu. Kaman, “Büyükşehir için işimiz zor ama imkansız değil. Bu imkansız gibi görünen duvarı aşacağız.”diye konuştu.

Millet İttifakı Gebze’de basınla buluştu. CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, İYİ Parti’nin Gebze İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıda Gebze basınıyla buluştu. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, “Yola çıktığımızda benimde endişelerim vardı. Uyum sorunu yaşar mıyız diye düşünmüştüm. Şu anda hiçbir sorun yaşamadığımız gibi, CHP’li kardeşlerimiz bizi bağırlarına bastılar. Sahada da bu böyle devam edecek. Karşılıklı bir başarıya imza atacağız. 24 Haziran’da beklentilerimiz çok yüksek olmasına rağmen yüzde 10 oy oranına sahip olduk. Beklentinin altında kaldığımız için üzüldük ama yeni kurulmuş bir parti için başarıydı. Biz 24 Haziran seçimlerini toprağa atılan tohum olarak görüyoruz. Yerel seçimler siyasetin içerisinde kök salmak için önemli.”dedi. BÜYÜKŞEHİR ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL Seçime dair umutlarını anlatan Kaman, “İttifakla birlikte bir çok yerde belediyemiz olacak ve gücümüze güç katacağız. İktidar iki dönemdir 13-0 ile karşımızda ve bütün olanaklar ellerinde. Biz kendi mücadelemizi sürdürüyoruz. Onlar kaybetme korkusuyla biz kazanma arzusuyla mücadele ediyoruz. Bu kazanma arzusunu sahada belirgin bir şekilde hissediyoruz. Partililerimiz büyük bir azimle sahada çalışıyor. Bu da umutlarımızı filizlendiriyor. İnsanlar bize olan desteğini beyan ediyor. Bu seçimde umutluyuz ve bir çok Belediyeye sahip olacağız. Büyükşehir için işimiz zor ama imkansız değil. Bu imkansız gibi görünen duvarı aşacağız.”diye konuştu. HAYAL SATMAYACAĞIZ Seçime dair projeleri anlatan ve mevcut Büyükşehir Belediyesini eleştiren Kaman, “Projeleri saha çalışmalarımızda aldığımız donelerle şekillendirmek istiyoruz. Ana omurgalarımız hazır, ancak gittiğimiz her yerde farklı taleplerle karşılaşıyoruz. 8 Mart’da düzenleyeceğimiz toplantıyla projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. Önümüzde ki 5 yıl içinde Beylikbağı bölgesinin tapu sorununu çözeceğiz. Büyükşehirin 6 Milyar TL borcu var ve Türkiye’nin en borçlu Belediyesi durumunda. Bu borcu 2 yıl içinde ödeyeceğiz. Belediyenin kaynaklarını kurutan bütün hortumları keseceğiz. 2009’dan seçim kitapçığı var. Bir çok projenin yer aldığı bu kitapçık da aradan 10 yıl geçmesine rağmen bir çoğunun yapılmadığını görüyoruz. Karaosmanoğlu’nun yaptığı gibi hayal satmayacağız.”diye konuştu.
Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman Gebze’de basınla buluştu. Kaman, “Büyükşehir için işimiz zor ama imkansız değil. Bu imkansız gibi görünen duvarı aşacağız.”diye konuştu.

Millet İttifakı Gebze’de basınla buluştu. CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, İYİ Parti’nin Gebze İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıda Gebze basınıyla buluştu. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, “Yola çıktığımızda benimde endişelerim vardı. Uyum sorunu yaşar mıyız diye düşünmüştüm. Şu anda hiçbir sorun yaşamadığımız gibi, CHP’li kardeşlerimiz bizi bağırlarına bastılar. Sahada da bu böyle devam edecek. Karşılıklı bir başarıya imza atacağız. 24 Haziran’da beklentilerimiz çok yüksek olmasına rağmen yüzde 10 oy oranına sahip olduk. Beklentinin altında kaldığımız için üzüldük ama yeni kurulmuş bir parti için başarıydı. Biz 24 Haziran seçimlerini toprağa atılan tohum olarak görüyoruz. Yerel seçimler siyasetin içerisinde kök salmak için önemli.”dedi.

BÜYÜKŞEHİR ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Seçime dair umutlarını anlatan Kaman, “İttifakla birlikte bir çok yerde belediyemiz olacak ve gücümüze güç katacağız. İktidar iki dönemdir 13-0 ile karşımızda ve bütün olanaklar ellerinde. Biz kendi mücadelemizi sürdürüyoruz. Onlar kaybetme korkusuyla biz kazanma arzusuyla mücadele ediyoruz. Bu kazanma arzusunu sahada belirgin bir şekilde hissediyoruz. Partililerimiz büyük bir azimle sahada çalışıyor. Bu da umutlarımızı filizlendiriyor. İnsanlar bize olan desteğini beyan ediyor. Bu seçimde umutluyuz ve bir çok Belediyeye sahip olacağız. Büyükşehir için işimiz zor ama imkansız değil. Bu imkansız gibi görünen duvarı aşacağız.”diye konuştu.

HAYAL SATMAYACAĞIZ

Seçime dair projeleri anlatan ve mevcut Büyükşehir Belediyesini eleştiren Kaman, “Projeleri saha çalışmalarımızda aldığımız donelerle şekillendirmek istiyoruz. Ana omurgalarımız hazır, ancak gittiğimiz her yerde farklı taleplerle karşılaşıyoruz. 8 Mart’da düzenleyeceğimiz toplantıyla projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. Önümüzde ki 5 yıl içinde Beylikbağı bölgesinin tapu sorununu çözeceğiz. Büyükşehirin 6 Milyar TL borcu var ve Türkiye’nin en borçlu Belediyesi durumunda. Bu borcu 2 yıl içinde ödeyeceğiz. Belediyenin kaynaklarını kurutan bütün hortumları keseceğiz. 2009’dan seçim kitapçığı var. Bir çok projenin yer aldığı bu kitapçık da aradan 10 yıl geçmesine rağmen bir çoğunun yapılmadığını görüyoruz. Karaosmanoğlu’nun yaptığı gibi hayal satmayacağız.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.