Aksu: Çiftçi Dişime Göre

Çayırova 11.02.2019 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aksu: Çiftçi Dişime Göre

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, yerel seçim yarışı stretejisi çerçevesinde mevcut belediye başkanı Şevki Demirci'nin tekrar aday gösterilmemesini kendisi için avantaj olarak değerlendirdi.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu gerek genel anlamda gerekse kişisel seçim stretejisi açısından Ak Parti'nin ilçe belediye başkan adayı olarak Bünyamin Çifçi isminde karar kılmasını kendisi adına avantaj olarak yorumladı. Aksu, "Genel anlamda her zaman mevcut belediye başkanı diğer partilerin adaylarına göre bir adım önde olur. Ayrıca Şevki Demirci kendi dönemi boyunca Çayırova'da birçok yatırım ve hizmet konusunda çalışma sergiledi. Seçimde tüm adaylar açısından bir denge kurulması yönünde mevcut belediye başkanı Demirci'nin aday olmamasını avantaj olarak görüyorum. Bünyamin Çiftçi sahada seçim çalışması yaparken ilçeye kattıkları, hizmetleri ve projeleri açısından anlatacağı kendi adına söylemleri olmaması da bizler için önemli. Söz yerindeyse Bünyamin Çiftçi ismini daha dişime göre buluyorum."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, yerel seçim yarışı stretejisi çerçevesinde mevcut belediye başkanı Şevki Demirci'nin tekrar aday gösterilmemesini kendisi için avantaj olarak değerlendirdi.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu gerek genel anlamda gerekse kişisel seçim stretejisi açısından Ak Parti'nin ilçe belediye başkan adayı olarak Bünyamin Çifçi isminde karar kılmasını kendisi adına avantaj olarak yorumladı. Aksu, "Genel anlamda her zaman mevcut belediye başkanı diğer partilerin adaylarına göre bir adım önde olur. Ayrıca Şevki Demirci kendi dönemi boyunca Çayırova'da birçok yatırım ve hizmet konusunda çalışma sergiledi. Seçimde tüm adaylar açısından bir denge kurulması yönünde mevcut belediye başkanı Demirci'nin aday olmamasını avantaj olarak görüyorum. Bünyamin Çiftçi sahada seçim çalışması yaparken ilçeye kattıkları, hizmetleri ve projeleri açısından anlatacağı kendi adına söylemleri olmaması da bizler için önemli. Söz yerindeyse Bünyamin Çiftçi ismini daha dişime göre buluyorum."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.