Darıca’da voleybol kasırgası esecek

Spor 13.02.2019 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da voleybol kasırgası esecek

DARICALI VOLEYBOL SEVERLERE MÜJDE!

Darıca’da voleybol severleri heyecanlandıracak yeni bir oluşum hayata geçmeye hazırlanıyor. Elde ettiği önemli başarılarla isminden her platformda söz ettiren Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, Darıca’da geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek için harekete geçti. Tecrübeli yönetim ve teknik kadrosuyla Darıca’da ses getirmeye hazırlanan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, keşfedilmeyi bekleyen sporcuları parlatmak için kolları sıvadı.  3 MART’TA AÇILIŞ VE GÖSTERİ MAÇI Antrenör Gökhan Saygı ve eski milli voleybolcu Alaattin Günay yönetiminde işe soyunan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü’nün, en kısa sürede altyapı takımlarını kurma adına kayıtlara başlayacağı öğrenildi. 3 Mart Pazar günü yapılacak açılış ve gösteri maçı ile Darıcalı spor severlerin huzuruna çıkacak olan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, Darıca’nın adını ulusal ve uluslar arası platformlarda duyurma adına harekete geçecek.  SAYGI: FARKLI VİZYONLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ  Darıcalı işadamı Metin İnan’ın girişimleriyle Darıca’ya gelİP bu işe soyunduklarını belirterek, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’ndan tam destek aldıklarını belirten Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Antrenör Gökhan Saygı yaptığı açıklamada, “İlçemizde gençlerimize yönelik, çok önemli bir spor organizasyonunu başlatacağımızın müjdesini vermek istiyoruz. Ülkemizin teknoloji önderi şehri olan Kocaeli’nin, nüfusu 200 bini bulan seçkin İlçesi Darıca’da voleybolu başlatıyoruz. Darıca’da keşfedilmeyi bekleyen onlarca, yüzlerce yetenekli gence ulaşmak, onların önünü açmak, farklı vizyonlar kazandırmak istiyoruz. Yeni jenerasyonların spordaki başarılarıyla isim yapmalarını arzu ediyoruz. Elde edecekleri başarılarıyla gurur duymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.  BİZ KİMİZ İstanbul’da 20 yıldır Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü çatısı altında oyuncu ve antrenör olarak görev aldık.  GÖKHAN SAYGI  1974 yılından beri, salon ve plaj voleybolunda, oyuncu, organizatör ve antrenör olarak yer aldım. 10 yıl süreyle 32 plaj voleybolu turnuvasında Asbaşkan olarak görev aldım. İnternet haberciliğinin yayın kuruluşu olan Voleybolx de köşe yazarlığımı sürdürmekteyim.   ALAATTİN GÜNAY  1969 yılında başlayan oyunculuğunun 50 yıllık sürecinde, Lig şampiyonluğu yaşamış milli voleybolcudur. Halen veteran oyuncu olarak aktif sporculuk hayatını sürdürmektedir. Birçok önemli takımda Başantrenör olarak görev almıştır.   HEDEFİMİZ  Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü olarak, Darıcada gençlerin voleybola yönelmesi, seçimi, yetiştirilmesi ve koordine edilmesi için çalışacağız. Kulübümüzün altyapı takımlarını oluşturmak için kayıtlarımıza başlıyoruz. Şubat- 30 Mayıs tarihleri arasında antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Antrenmanlarımız haftasonu Cumartesi- Pazar günleri yapılacaktır. 10-16 yaş grubu sporcularımızı yetiştirmek üzere, kayıt için Kulübümüze bekliyoruz. 3 Mart Pazar günü açılışımızı gerçekleştireceğiz.
DARICALI VOLEYBOL SEVERLERE MÜJDE!

Darıca’da voleybol severleri heyecanlandıracak yeni bir oluşum hayata geçmeye hazırlanıyor. Elde ettiği önemli başarılarla isminden her platformda söz ettiren Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, Darıca’da geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek için harekete geçti. Tecrübeli yönetim ve teknik kadrosuyla Darıca’da ses getirmeye hazırlanan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, keşfedilmeyi bekleyen sporcuları parlatmak için kolları sıvadı. 

3 MART’TA AÇILIŞ VE GÖSTERİ MAÇI

Antrenör Gökhan Saygı ve eski milli voleybolcu Alaattin Günay yönetiminde işe soyunan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü’nün, en kısa sürede altyapı takımlarını kurma adına kayıtlara başlayacağı öğrenildi. 3 Mart Pazar günü yapılacak açılış ve gösteri maçı ile Darıcalı spor severlerin huzuruna çıkacak olan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü, Darıca’nın adını ulusal ve uluslar arası platformlarda duyurma adına harekete geçecek. 

SAYGI: FARKLI VİZYONLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ 

Darıcalı işadamı Metin İnan’ın girişimleriyle Darıca’ya gelİP bu işe soyunduklarını belirterek, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’ndan tam destek aldıklarını belirten Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Antrenör Gökhan Saygı yaptığı açıklamada, “İlçemizde gençlerimize yönelik, çok önemli bir spor organizasyonunu başlatacağımızın müjdesini vermek istiyoruz. Ülkemizin teknoloji önderi şehri olan Kocaeli’nin, nüfusu 200 bini bulan seçkin İlçesi Darıca’da voleybolu başlatıyoruz. Darıca’da keşfedilmeyi bekleyen onlarca, yüzlerce yetenekli gence ulaşmak, onların önünü açmak, farklı vizyonlar kazandırmak istiyoruz. Yeni jenerasyonların spordaki başarılarıyla isim yapmalarını arzu ediyoruz. Elde edecekleri başarılarıyla gurur duymak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

BİZ KİMİZ

İstanbul’da 20 yıldır Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü çatısı altında oyuncu ve antrenör olarak görev aldık. 

GÖKHAN SAYGI 

1974 yılından beri, salon ve plaj voleybolunda, oyuncu, organizatör ve antrenör olarak yer aldım. 10 yıl süreyle 32 plaj voleybolu turnuvasında Asbaşkan olarak görev aldım. İnternet haberciliğinin yayın kuruluşu olan Voleybolx de köşe yazarlığımı sürdürmekteyim.  

ALAATTİN GÜNAY 

1969 yılında başlayan oyunculuğunun 50 yıllık sürecinde, Lig şampiyonluğu yaşamış milli voleybolcudur. Halen veteran oyuncu olarak aktif sporculuk hayatını sürdürmektedir. Birçok önemli takımda Başantrenör olarak görev almıştır.  

HEDEFİMİZ 

Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü olarak, Darıcada gençlerin voleybola yönelmesi, seçimi, yetiştirilmesi ve koordine edilmesi için çalışacağız. Kulübümüzün altyapı takımlarını oluşturmak için kayıtlarımıza başlıyoruz. Şubat- 30 Mayıs tarihleri arasında antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Antrenmanlarımız haftasonu Cumartesi- Pazar günleri yapılacaktır. 10-16 yaş grubu sporcularımızı yetiştirmek üzere, kayıt için Kulübümüze bekliyoruz. 3 Mart Pazar günü açılışımızı gerçekleştireceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.