MHP Pazartesi’yi bekliyor!

Gebze 15.02.2019 - 08:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Pazartesi’yi bekliyor!

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, değerlendirmelerde bulundu.

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, değerlendirmelerde bulundu. Hafta başında MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na atanan Kural, kural gazetecilere önümüzdeki süreçle alakalı açıklama yaptı. Gebze Teşkilatı’nda yeni yönetim oluşturmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Kural, “Öncelikle bu görevi bize tevdi eden Genel başkanımız, Türk Dünyası’nın Bilge lideri Devlet Bahçeli’ye ve İl başkanımız Aydın Ünlü’ye teşekkür ederim. Aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. MHP, Türk siyasetinin en köklü partisidir. Bizler aldığımız emanetin sorumluluğunun farkında olarak, ‘Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’ diyerek çalışmalarımızın startını verdik. Hedefimiz yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın kesin zaferini sağlamak olacak.”dedi. GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞACAK Güçlü bir yönetim oluşturacaklarını vurgulayan Kural, “Pazartesi gününe kadar yönetimi oluşturacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Yönetimde yeni isimler de olacak, eskiden görev yapmış isimlerde olacak, görevi devraldığımız yönetimden de arkadaşlarımız olacaktır. Bununla birlikte Ülkücü harekete emek verdiğini bildiğimiz, ancak bu zamana kadar çeşitli kademelerde yer almayan isimler de olacaktır. Mahalle teşkilatlarımız ve Bölge Başkanlıklarımız büyük oranda aynı kalacak, sadece bir iki ufak değişiklik yapacağız. Yönetim de kaç kişi olursa olsun, güçlü bir yönetim olacaktır. Bununla birlikte Meclis Üyesi aday listemiz için de çalışıyoruz, mülakatlarımızı gerçekleştirdik. Şu ana kadar resmi olarak 59 başvuru var. Pazartesi günü bu konuda netleşir ”dedi. 
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, değerlendirmelerde bulundu.

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, değerlendirmelerde bulundu. Hafta başında MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na atanan Kural, kural gazetecilere önümüzdeki süreçle alakalı açıklama yaptı. Gebze Teşkilatı’nda yeni yönetim oluşturmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Kural, “Öncelikle bu görevi bize tevdi eden Genel başkanımız, Türk Dünyası’nın Bilge lideri Devlet Bahçeli’ye ve İl başkanımız Aydın Ünlü’ye teşekkür ederim. Aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. MHP, Türk siyasetinin en köklü partisidir. Bizler aldığımız emanetin sorumluluğunun farkında olarak, ‘Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’ diyerek çalışmalarımızın startını verdik. Hedefimiz yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın kesin zaferini sağlamak olacak.”dedi.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞACAK

Güçlü bir yönetim oluşturacaklarını vurgulayan Kural, “Pazartesi gününe kadar yönetimi oluşturacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Yönetimde yeni isimler de olacak, eskiden görev yapmış isimlerde olacak, görevi devraldığımız yönetimden de arkadaşlarımız olacaktır. Bununla birlikte Ülkücü harekete emek verdiğini bildiğimiz, ancak bu zamana kadar çeşitli kademelerde yer almayan isimler de olacaktır. Mahalle teşkilatlarımız ve Bölge Başkanlıklarımız büyük oranda aynı kalacak, sadece bir iki ufak değişiklik yapacağız. Yönetim de kaç kişi olursa olsun, güçlü bir yönetim olacaktır. Bununla birlikte Meclis Üyesi aday listemiz için de çalışıyoruz, mülakatlarımızı gerçekleştirdik. Şu ana kadar resmi olarak 59 başvuru var. Pazartesi günü bu konuda netleşir ”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.