Saldır Gebzespor!

Spor 15.02.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saldır Gebzespor!

Saldır Gebzespor!

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 22.haftasında Pazar günü sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. 17 puanla 16.sırada yer alan rakibinin 4 puan önünde olan mor beyazlı temsilcimiz, 6 puanlık bir 90 dakikaya çıkacak. İç saha avantajını iyi kullanarak rakibini saf dışı bırakmak isteyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, olası bir 3 puan halinde derin bir nefes alarak ligin kalan haftaları için önemli bir krediyi cebine koyacak. İLK MAÇI 3-1 KAZANDIK Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 3-1 yenen Gebzespor, rövanş maçında taraftar desteğini arkasına alarak sahadan zaferle ayrılacağına inanıyor. Bu karşılaşma öncesinde yarın ter idmanı yapacak olan mor beyazlılar kulüp tesislerinde kampa girecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan kritik randevu Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Mardin bölgesi hakemi Yunus Dursun yönetecek.
Saldır Gebzespor!

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 22.haftasında Pazar günü sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. 17 puanla 16.sırada yer alan rakibinin 4 puan önünde olan mor beyazlı temsilcimiz, 6 puanlık bir 90 dakikaya çıkacak. İç saha avantajını iyi kullanarak rakibini saf dışı bırakmak isteyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, olası bir 3 puan halinde derin bir nefes alarak ligin kalan haftaları için önemli bir krediyi cebine koyacak.

İLK MAÇI 3-1 KAZANDIK

Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 3-1 yenen Gebzespor, rövanş maçında taraftar desteğini arkasına alarak sahadan zaferle ayrılacağına inanıyor. Bu karşılaşma öncesinde yarın ter idmanı yapacak olan mor beyazlılar kulüp tesislerinde kampa girecek. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan kritik randevu Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Mardin bölgesi hakemi Yunus Dursun yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.