Çakır ‘Hodri Meydan’ dedi

Gebze 18.02.2019 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çakır ‘Hodri Meydan’ dedi

Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır 31 Mart seçimleri için ‘Hodri Meydan’ dedi

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, iddialı açıklamalarını sürdürüyor. Çakır, her yere ulaşacağını belirterek, “Bizim Projelerimiz devlete bir kuruş yük getirmeyecek. Bir bayanın neler yapacağını herkes görecek.”dedi. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır bölge basını ile bir araya geldiği toplantıda yerel seçim sürecini değerlendirdi. Toplantıda Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı eşi İlker Çakır'da yalnız bırakmadı. Çakır konuşmasında, "Sahaya indiğimden beri çok güzel tepkiler aldım. Gidebildiğim kadar tüm mahalle ve evlere girmeye çalışıyorum. Kalan süre içinde de eksiksiz her yere gideceğim. Herkese eşit hizmet götürecek şekilde projelerim hazır. Beylikbağı başta olmak üzere temsilciliklerimizi açıyoruz. Devletin kuruşuna dokunulmadan hizmetler ve projeler hayata geçeceği yönünde çalışmalarımı gerçekleştireceğimi her platformda dile getiriyorum. Bir bayanın her şeyi yapabileceğini herkese göstereceğim."dedi. ÇAKIR’A TAPU MESELESİ SORULDU Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çakır, önemli açıklamalarda bulundu.  Meclis Üyeleri ve birim müdürlükleri yönündeki çalışmaların ne şekilde devam ettiği yönünde gelen soruya Çakır, "Süre dolduktan sonra net açıklamalar yapacağız. Bugüne kadar 20'ye yakın meclis üyesi aday başvurularım hazır. Benim herkesle çalışabilecek bir uyumum var." dedi.  Hürriyet ve Yavuz Selim ile ilgili “Tapu sorunu ile ilgili nasıl bir hazırlığınız var? Ziyaret esnasında vatandaş size en çok hangi şikayet ve soruları dile getiriyorlar? Mevcut partilerin adaylarının hiçbiri proje ortaya koymuyorlar, ancak sizin projeleriniz sosyal medya ve kamuoyunda açıklanıyor. Bu durumu değerlendirir misiniz?” ve “Siyasi partilerden daha fazla bir destek görüyorsunuz. Size vatandaştan nasıl bir değerlendirme yapılıyor?” şeklindeki soruları Serap Çakır, içtenlikle yanıtladı. ÖNCELİKLİ MESELE TAPU Çakır bu konularda ki sorulara, “Tapu sorunu ile ilgili ciddi çalışmalarım var. Trafik sorunu kadar tapu sorunu bizim öncelikli çözeceğimiz bir iştir. Mahalle sakinleri ile birlikte yapacağımız büyük toplantı sonrasında çözüme kavuşturacağım bir konudur. Cumhurbaşkanı ve diğer parti liderleri ile yarıştığım konusunda bir algı yaratıyorlar. Asla onlara olan saygımdan ödün vermem. AK Partili, MHP'li ve CHP'li aday arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Tek derdim partili belediye başkanları ve adaylarının yapmadıklarını Gebze için yapmaktır. Benim amacım hizmet yarışıdır. Şayet partili adayların henüz bir projesi yoksa bu onların sorunudur. Ben kendi yapacaklarıma bakarım."dedi.
Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır 31 Mart seçimleri için ‘Hodri Meydan’ dedi

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, iddialı açıklamalarını sürdürüyor. Çakır, her yere ulaşacağını belirterek, “Bizim Projelerimiz devlete bir kuruş yük getirmeyecek. Bir bayanın neler yapacağını herkes görecek.”dedi.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır bölge basını ile bir araya geldiği toplantıda yerel seçim sürecini değerlendirdi. Toplantıda Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı eşi İlker Çakır'da yalnız bırakmadı. Çakır konuşmasında, "Sahaya indiğimden beri çok güzel tepkiler aldım. Gidebildiğim kadar tüm mahalle ve evlere girmeye çalışıyorum. Kalan süre içinde de eksiksiz her yere gideceğim. Herkese eşit hizmet götürecek şekilde projelerim hazır. Beylikbağı başta olmak üzere temsilciliklerimizi açıyoruz. Devletin kuruşuna dokunulmadan hizmetler ve projeler hayata geçeceği yönünde çalışmalarımı gerçekleştireceğimi her platformda dile getiriyorum. Bir bayanın her şeyi yapabileceğini herkese göstereceğim."dedi.

ÇAKIR’A TAPU MESELESİ SORULDU

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çakır, önemli açıklamalarda bulundu.  Meclis Üyeleri ve birim müdürlükleri yönündeki çalışmaların ne şekilde devam ettiği yönünde gelen soruya Çakır, "Süre dolduktan sonra net açıklamalar yapacağız. Bugüne kadar 20'ye yakın meclis üyesi aday başvurularım hazır. Benim herkesle çalışabilecek bir uyumum var." dedi.  Hürriyet ve Yavuz Selim ile ilgili “Tapu sorunu ile ilgili nasıl bir hazırlığınız var? Ziyaret esnasında vatandaş size en çok hangi şikayet ve soruları dile getiriyorlar? Mevcut partilerin adaylarının hiçbiri proje ortaya koymuyorlar, ancak sizin projeleriniz sosyal medya ve kamuoyunda açıklanıyor. Bu durumu değerlendirir misiniz?” ve “Siyasi partilerden daha fazla bir destek görüyorsunuz. Size vatandaştan nasıl bir değerlendirme yapılıyor?” şeklindeki soruları Serap Çakır, içtenlikle yanıtladı.

ÖNCELİKLİ MESELE TAPU

Çakır bu konularda ki sorulara, “Tapu sorunu ile ilgili ciddi çalışmalarım var. Trafik sorunu kadar tapu sorunu bizim öncelikli çözeceğimiz bir iştir. Mahalle sakinleri ile birlikte yapacağımız büyük toplantı sonrasında çözüme kavuşturacağım bir konudur. Cumhurbaşkanı ve diğer parti liderleri ile yarıştığım konusunda bir algı yaratıyorlar. Asla onlara olan saygımdan ödün vermem. AK Partili, MHP'li ve CHP'li aday arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Tek derdim partili belediye başkanları ve adaylarının yapmadıklarını Gebze için yapmaktır. Benim amacım hizmet yarışıdır. Şayet partili adayların henüz bir projesi yoksa bu onların sorunudur. Ben kendi yapacaklarıma bakarım."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.