Nerede kalmıştık?

Spor 19.02.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nerede kalmıştık?

GEBZESPOR’UN EFSANE BAŞKANI İLKER ÇAKIR GERİ DÖNÜYOR

2014 yılında ateşten gömlek giyip, Gebzespor’un ayağındaki prangaları kırarak mor beyazlı kulübün makus talihini değiştiren ve nitekim Gebzespor camiası tarafından Onursal Başkan ünvanı alan eskimeyen Başkan İlker Çakır, yeniden Gebzespor başkanlığına oturmaya hazırlanıyor. Yarın saat 11.00’da isminin ölümsüzleştirildiği Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde yapılacak olan kongreye tek aday olarak girecek olan İlker Çakır, kongrenin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması halinde mevcut Kulüp Başkanı Abbas Sır’dan görevi devralarak 627 gün sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturacak. BU KEZ PROFESYONEL LİG BAŞKANLIĞI YAPACAK 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Gebzespor’da başkanlık yapan İlker Çakır, mor beyazlı kulübün omuzlarındaki ağır borç yükünü temizleyerek Gebzespor’un yarınlarına ışık tutan başkan olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı. Gebzespor’a olan sevgisini her platformda dile getirip maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çakır, 5 yıl aradan sonra profesyonel liglerde mücadele eden Gebzespor’da bu kez ‘profesyonel lig kulüp başkanlığı’ sıfatıyla görev yapacak.
GEBZESPOR’UN EFSANE BAŞKANI İLKER ÇAKIR GERİ DÖNÜYOR

2014 yılında ateşten gömlek giyip, Gebzespor’un ayağındaki prangaları kırarak mor beyazlı kulübün makus talihini değiştiren ve nitekim Gebzespor camiası tarafından Onursal Başkan ünvanı alan eskimeyen Başkan İlker Çakır, yeniden Gebzespor başkanlığına oturmaya hazırlanıyor.

Yarın saat 11.00’da isminin ölümsüzleştirildiği Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde yapılacak olan kongreye tek aday olarak girecek olan İlker Çakır, kongrenin ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması halinde mevcut Kulüp Başkanı Abbas Sır’dan görevi devralarak 627 gün sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturacak.

BU KEZ PROFESYONEL LİG BAŞKANLIĞI YAPACAK

2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Gebzespor’da başkanlık yapan İlker Çakır, mor beyazlı kulübün omuzlarındaki ağır borç yükünü temizleyerek Gebzespor’un yarınlarına ışık tutan başkan olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı. Gebzespor’a olan sevgisini her platformda dile getirip maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çakır, 5 yıl aradan sonra profesyonel liglerde mücadele eden Gebzespor’da bu kez ‘profesyonel lig kulüp başkanlığı’ sıfatıyla görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.