20 bin öğretmen müjdesi

Gebze 21.02.2019 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

20 bin öğretmen müjdesi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni öğretmen ataması müjdesi geldi. Erdoğan, "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz" dedi. Bu ay 20 bin atama yapan Milli Eğitim Bakanlığı da 20 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması için takvimi açıkladı. Buna göre; ön başvuruların alınması, sözlü sınav merkezlerinin ilanı ve sınav merkezi tercihlerinin alınması, 26 Mart-1 Nisan'da yapılacak. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezlerinin listesi ise 5 Nisan'da yayımlanacak. Sözlü sınavlar 12-30 Haziran'da yapılacak ve sonuçları 4 Temmuz'da ilan edilecek. Tercihlerin alınması ve atama işlemi ile ilgili tarihler sonra duyurulacak..

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni  sı müjdesi geldi. Erdoğan, "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz" dedi. Bu ay 20 bin atama yapan Milli Eğitim Bakanlığı da 20 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması için takvimi açıkladı. Buna göre; ön ların alınması,  merkezlerinin ilanı ve sınav merkezi tercihlerinin alınması, 26 Mart-1 Nisan'da yapılacak. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezlerinin listesi ise 5 Nisan'da yayımlanacak. Sözlü sınavlar 12-30 Haziran'da yapılacak ve sonuçları 4 Temmuz'da ilan edilecek. Tercihlerin alınması ve atama işlemi ile ilgili tarihler sonra duyurulacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.