Alt yapıda Gebzespor fırtınası!

Spor 04.03.2019 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Alt yapıda Gebzespor fırtınası!

Akademi Ligi’nde oldukça başarılı bir hafta geçiren Gebzespor, Düzcespor’a rakip olduğu 4 kategorinin 3’ünden zaferle ayrılırken, bu sezonki ilk şampiyonluk haberi U-14 takımından geldi.

Gebzespor alt yapıda fırtına gibi esmeye devam ediyor. U-14 takımı Darıca Marmaraspor’u 12-0’lık farklı skorla yenerek grubunu şampiyon tamamlarken, Akademi Ligi’nde oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanarak başarılı bir haftayı geride bıraktı. Mor beyaz kramponlar U-19’larda Düzcespor’u deplasmanda 2-1, U-17’lerde deplasmanda 2-0, U-16’lar ise kendi evinde Düzcespor’u 4-1’şil skorla devirdi. Gebzespor bu haftaki tek yenilgisini U-15’ler kategorisinde kendi sahasında 4-0’lık skorla aldı. SAK’TAN SIR’A ÖZEL TEŞEKKÜR Gebzespor Gençlik Gelişim İdari Direktörü Mücahit Sak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızın meyvelerini almamız bizleri çok mutlu etmekte, evlatlarımızı ve birbirinden değerli antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Abbas Sır abimize de özel bir teşekkürü borç bilirim. Bizlere açtığı yolda onun yüzünü kara çıkarmadığımız için mutluyuz. İnşallah A takımımız da iyi sonuçlar alır ve ligde kalır. Yoksa verilen tüm emekler boşa gitmiş olacak”dedi.
Akademi Ligi’nde oldukça başarılı bir hafta geçiren Gebzespor, Düzcespor’a rakip olduğu 4 kategorinin 3’ünden zaferle ayrılırken, bu sezonki ilk şampiyonluk haberi U-14 takımından geldi.

Gebzespor alt yapıda fırtına gibi esmeye devam ediyor. U-14 takımı Darıca Marmaraspor’u 12-0’lık farklı skorla yenerek grubunu şampiyon tamamlarken, Akademi Ligi’nde oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanarak başarılı bir haftayı geride bıraktı. Mor beyaz kramponlar U-19’larda Düzcespor’u deplasmanda 2-1, U-17’lerde deplasmanda 2-0, U-16’lar ise kendi evinde Düzcespor’u 4-1’şil skorla devirdi. Gebzespor bu haftaki tek yenilgisini U-15’ler kategorisinde kendi sahasında 4-0’lık skorla aldı.

SAK’TAN SIR’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Gebzespor Gençlik Gelişim İdari Direktörü Mücahit Sak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızın meyvelerini almamız bizleri çok mutlu etmekte, evlatlarımızı ve birbirinden değerli antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Abbas Sır abimize de özel bir teşekkürü borç bilirim. Bizlere açtığı yolda onun yüzünü kara çıkarmadığımız için mutluyuz. İnşallah A takımımız da iyi sonuçlar alır ve ligde kalır. Yoksa verilen tüm emekler boşa gitmiş olacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.