Topal: 'Cumhuriyet kenti olacağız!'

Gebze 07.03.2019 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Topal: 'Cumhuriyet kenti olacağız!'

DSP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, toplantı düzenledi.

DSP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, Kocaeli’yi tarımın başkenti yapacaklarını ifade ederek, ‘’Kocaeli’de Darıca hariç 11 ilçede seçime giriyoruz. Kocaeli sanayinin başkenti. Biz kentimizi tarımın başkenti yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde ezen ezilen bir düzen değil, insanca bir düzen için yola çıktık. 15 yıldır üvey evlat muamelesi gören, batı yakası diye adlandırılan Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası ilçelerinin haklarını koruyarak insanca bir kent umudu ile umudun projesi ‘’Cumhuriyet Kent Projesi’’ ile yola çıktık. Batı taklitçisi değil, Türk insanının karakterine, doğal zenginliklerine, binlerce yıllık kültürüne uygun bir kent oluşturmak için kendimizi bu yolda aday olarak açıkladık’’ şeklinde konuştu. KOOPERATİFLER KURULACAK Kocaeli’de farklı oluşumlara giderek sevgi kenti oluşturacaklarını söyleyen Topal, ‘’Bizim proje adı altında 10 adet seçim bildirgemiz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü bütçesi ile maalesef yatırım adı altında yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Ama bu 10 ana başlıkla dürüst insan, temiz toplum ile sevgi kenti oluşturacağız. Biz farklı oluşumlara gideceğiz.  269 köyümüzde tarıma, seracılığa yönelik projelerimiz var. Köyleri mahalle yaptılar, biz mahalleleri köy yapacağız. İlk iş olarak tarım arazilerini aktif hale getireceğiz. Kalkınma Kooperatifleri kuracağız. Üreticiden alıp toptancıya halka biz vereceğiz.  Yerelde iktidar olmadıktan sonra genelde iktidar olamazsın. Yerelde yaptıkların genelde yapacaklarının teminatı olacaktır’’ açıklamasında bulundu. 
DSP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, toplantı düzenledi.

DSP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziya Topal, Kocaeli’yi tarımın başkenti yapacaklarını ifade ederek, ‘’Kocaeli’de Darıca hariç 11 ilçede seçime giriyoruz. Kocaeli sanayinin başkenti. Biz kentimizi tarımın başkenti yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde ezen ezilen bir düzen değil, insanca bir düzen için yola çıktık. 15 yıldır üvey evlat muamelesi gören, batı yakası diye adlandırılan Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası ilçelerinin haklarını koruyarak insanca bir kent umudu ile umudun projesi ‘’Cumhuriyet Kent Projesi’’ ile yola çıktık. Batı taklitçisi değil, Türk insanının karakterine, doğal zenginliklerine, binlerce yıllık kültürüne uygun bir kent oluşturmak için kendimizi bu yolda aday olarak açıkladık’’ şeklinde konuştu.

KOOPERATİFLER KURULACAK

Kocaeli’de farklı oluşumlara giderek sevgi kenti oluşturacaklarını söyleyen Topal, ‘’Bizim proje adı altında 10 adet seçim bildirgemiz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü bütçesi ile maalesef yatırım adı altında yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Ama bu 10 ana başlıkla dürüst insan, temiz toplum ile sevgi kenti oluşturacağız. Biz farklı oluşumlara gideceğiz.  269 köyümüzde tarıma, seracılığa yönelik projelerimiz var. Köyleri mahalle yaptılar, biz mahalleleri köy yapacağız. İlk iş olarak tarım arazilerini aktif hale getireceğiz. Kalkınma Kooperatifleri kuracağız. Üreticiden alıp toptancıya halka biz vereceğiz.  Yerelde iktidar olmadıktan sonra genelde iktidar olamazsın. Yerelde yaptıkların genelde yapacaklarının teminatı olacaktır’’ açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.