Gebze Akif’de buluştu

Gebze 13.03.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Akif’de buluştu

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. İstiklâl Marşı’nın kabulünün 98. Yıldönümü Gebze Kültür Merkezi’nde, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu programla kutlandı. Programa Cumhuriyet Baş Savcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Programa çeşitli okullardan gelen öğrenci ve velilerin de yoğun ilgisi dikkati çekti. GENÇLERİMİZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ BİLMELİ Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından icra edilen müzik ve türküler eşliğinde Millî Mücadele ve istiklâl Marşı’nın kabulü sürecinin oratoryo sunumunun yapıldığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni ve coşkuyla karşılandı. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dr. Ethem Karaçoban yaptığı konuşma da  “Mehmet Akif’i ve İstiklâl Marşımızı anlamak ve yeni nesillerimize doğru bir şekilde anlatmak, eğitimciler olarak önemle üzerinde durmamız gereken hususlardandır. Gençlerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilmeleri ve sahiplenmeleri; huzurlu yarınlarımızın temini bakımından önemli ve elzemdir. Bu çerçevede hazırladığımız anlamlı programdan emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. HALKI BİLİNÇLENDİRDİ           Gebze İlçe Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ise“ Kurtuluş Savaşı yıllarında Mehmet Akif Ersoy’un camilerde vaazlar vermek suretiyle halkı bilinçlendirme noktasında önemli bir rol oynadığını” belirterek, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. 
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. İstiklâl Marşı’nın kabulünün 98. Yıldönümü Gebze Kültür Merkezi’nde, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu programla kutlandı. Programa Cumhuriyet Baş Savcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Programa çeşitli okullardan gelen öğrenci ve velilerin de yoğun ilgisi dikkati çekti.

GENÇLERİMİZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ BİLMELİ

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından icra edilen müzik ve türküler eşliğinde Millî Mücadele ve istiklâl Marşı’nın kabulü sürecinin oratoryo sunumunun yapıldığı program izleyenler tarafından büyük bir beğeni ve coşkuyla karşılandı. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dr. Ethem Karaçoban yaptığı konuşma da  “Mehmet Akif’i ve İstiklâl Marşımızı anlamak ve yeni nesillerimize doğru bir şekilde anlatmak, eğitimciler olarak önemle üzerinde durmamız gereken hususlardandır. Gençlerimizin millî ve manevî değerlerimizi bilmeleri ve sahiplenmeleri; huzurlu yarınlarımızın temini bakımından önemli ve elzemdir. Bu çerçevede hazırladığımız anlamlı programdan emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HALKI BİLİNÇLENDİRDİ          

Gebze İlçe Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ise“ Kurtuluş Savaşı yıllarında Mehmet Akif Ersoy’un camilerde vaazlar vermek suretiyle halkı bilinçlendirme noktasında önemli bir rol oynadığını” belirterek, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.