Okullarda tedbirler artırıldı!

Kocaeli 14.03.2019 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okullarda tedbirler artırıldı!

Kocaeli Valiliği, uyuşturucu satıcıları, internet kafeler ve tütün gibi bağımlılık yapan maddelere karşı bir dizi önlem kararı aldı.

Kocaeli Valiliği, uyuşturucu satıcıları, internet kafeler ve tütün gibi bağımlılık yapan maddelere karşı bir dizi önlem kararı aldı. Özellikle okul önlerini mesken tutan ve çocuklarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı Kocaeli Valiliği harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde Valilikte yapılan çocukları korumaya yönelik toplantı sonrası alınan kararla açıklandı. Valilik, İlçe Kaymakamlıklarıyla koordineli yapılan çalışmalar sonrası ciddi yaptırım kararlarına imza attı. YAPTIRIM KARARLARI ALINDI Buna göre il genelinde ki tüm İlk ve Orta dereceli okulların bahçelerinde, okul çevrelerinde veli, öğretmen ve idarecilerin dışında ilgisiz kimse bulunmayacak, seyyar satıcıların bekleme ve satış yapmalarına izin verilmeyecek. Okul çevrelerinde bulunan internet kafeler, okulların açık olduğu saatlerde öğrencileri içeriye almayacaklar. Okul çevrelerinde bulunan Market ve Büfelerde tütün ürünleri açık vaziyette adet şeklinde bile olsa satılamayacak, aksini yaptıkları tespit edilenler hakkında da yasal işlem yapılacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenliği için alınan bu kararların ciddi bir şekilde uygulanacağı bildirildi.
Kocaeli Valiliği, uyuşturucu satıcıları, internet kafeler ve tütün gibi bağımlılık yapan maddelere karşı bir dizi önlem kararı aldı.

Kocaeli Valiliği, uyuşturucu satıcıları, internet kafeler ve tütün gibi bağımlılık yapan maddelere karşı bir dizi önlem kararı aldı. Özellikle okul önlerini mesken tutan ve çocuklarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı Kocaeli Valiliği harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde Valilikte yapılan çocukları korumaya yönelik toplantı sonrası alınan kararla açıklandı. Valilik, İlçe Kaymakamlıklarıyla koordineli yapılan çalışmalar sonrası ciddi yaptırım kararlarına imza attı.

YAPTIRIM KARARLARI ALINDI

Buna göre il genelinde ki tüm İlk ve Orta dereceli okulların bahçelerinde, okul çevrelerinde veli, öğretmen ve idarecilerin dışında ilgisiz kimse bulunmayacak, seyyar satıcıların bekleme ve satış yapmalarına izin verilmeyecek. Okul çevrelerinde bulunan internet kafeler, okulların açık olduğu saatlerde öğrencileri içeriye almayacaklar. Okul çevrelerinde bulunan Market ve Büfelerde tütün ürünleri açık vaziyette adet şeklinde bile olsa satılamayacak, aksini yaptıkları tespit edilenler hakkında da yasal işlem yapılacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenliği için alınan bu kararların ciddi bir şekilde uygulanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.