Darıca G.B ilk peşinde!

Darıca 15.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B ilk peşinde!

Tarihinin en zor ve sıkıntılı dönemini geçiren 2.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, Kırmızı Grup’un 27.haftasında Pazar günü sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta sadece 1 puan alarak küme düşme hattına giren sarı yeşilli temsilcimiz, Play-Off mücadelesi veren Etimesgut karşısında kötü gidişe dur diyerek ilk 3 puanına ulaşmak istiyor. İLK MAÇ 1-1 BİTMİŞTİ Ligin ilk yarısında Başkent’te oynanan mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Sarı yeşillilerde sakatlığı bulunan Ahmet Kutluer ve kart cezalısı Emre Alan, Etimesgut Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacaklar. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi B klasman hakemi Serdar Akkoçoğlu yönetecek.

Tarihinin en zor ve sıkıntılı dönemini geçiren 2.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, Kırmızı Grup’un 27.haftasında Pazar günü sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta sadece 1 puan alarak küme düşme hattına giren sarı yeşilli temsilcimiz, Play-Off mücadelesi veren Etimesgut karşısında kötü gidişe dur diyerek ilk 3 puanına ulaşmak istiyor.

İLK MAÇ 1-1 BİTMİŞTİ

Ligin ilk yarısında Başkent’te oynanan mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Sarı yeşillilerde sakatlığı bulunan Ahmet Kutluer ve kart cezalısı Emre Alan, Etimesgut Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacaklar. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi B klasman hakemi Serdar Akkoçoğlu yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.