Mor Menekşe Festivali!

Gebze 18.03.2019 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mor Menekşe Festivali!

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, Mor Menekşe Gebze Festivaliyle kentimize marka değeri kazandıracaklarını söyledi. Çetinkaya, Gebze stadyumuna yapılacak yeni düzenlemeyle Gebze’nin ciddi bir ivme kazanacağını ifade etti.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, beraberinde İlçe yöneticileriyle beraber gazetemizi ziyaret ederek 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Çetinkaya, Başkan seçildiği takdirde Gebze’ye marka değeri kazandıracak Mor menekşe Festivali’ni açıkladı. Çetinkaya, “Mor Menekşe festivali istiyoruz. Stadyumun yenilenmesi taraftarıyım. Daha fazla getirisi olan bir stadyum yapılmalı. Kendi kendini döndürecek bu projeyle Gebzespor ve Gebze’nin bilinirliğini sağlanabilir. Stadyumun etrafı buna göre düzenlenip, ciddi bir gelir ve ivme kazandırılabilir.” Dedi.  GEBZE’DE RENKLİ BİR SEÇİM VAR Zorlu bir seçim sürecini yaşadıklarını ve meşakkatli bir yolda ilerlediklerini ifade eden Çetinkaya, “Bu seçim Gebze’de çok renkli geçiyor. Güzel söylemler var. Nezaket koşullarında, erkek ve bayan Adayların yarışına sahne olmuş durumda. Ancak şunu belirtmek gerekir ki insanlarımızda seçim havası yok. Milletimiz geçim derdine düşmüş durumda. Sessiz, sakin bir toplum var. Seçim anketleri bile şu anda gerçeği yansıtmıyor. İnsanlar korkudan ve baskıdan dolayı görüşlerini açıklayamıyorlar. ”dedi. BELEDİYE BAŞKANLIĞI ATEŞTEN GÖMLEK Son olarak mevcut Gebze Belediyesi yönetimini de eleştiren Çetinkaya, Belediye’nin borç içerisinde olduğunu ifade ederek, işçilerin maaşını alamadığını dile getirerek, “ne yazık ki bu borçlar için hesap sorma mekanizması da yok. Borcu yapıp gidiyorlar ve bunun yaptırımı da yok. Bu nedenle Belediye başkanlığı aslında ateşten bir gömlektir.”dedi.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, Mor Menekşe Gebze Festivaliyle kentimize marka değeri kazandıracaklarını söyledi. Çetinkaya, Gebze stadyumuna yapılacak yeni düzenlemeyle Gebze’nin ciddi bir ivme kazanacağını ifade etti.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, beraberinde İlçe yöneticileriyle beraber gazetemizi ziyaret ederek 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Çetinkaya, Başkan seçildiği takdirde Gebze’ye marka değeri kazandıracak Mor menekşe Festivali’ni açıkladı. Çetinkaya, “Mor Menekşe festivali istiyoruz. Stadyumun yenilenmesi taraftarıyım. Daha fazla getirisi olan bir stadyum yapılmalı. Kendi kendini döndürecek bu projeyle Gebzespor ve Gebze’nin bilinirliğini sağlanabilir. Stadyumun etrafı buna göre düzenlenip, ciddi bir gelir ve ivme kazandırılabilir.” Dedi. 

GEBZE’DE RENKLİ BİR SEÇİM VAR

Zorlu bir seçim sürecini yaşadıklarını ve meşakkatli bir yolda ilerlediklerini ifade eden Çetinkaya, “Bu seçim Gebze’de çok renkli geçiyor. Güzel söylemler var. Nezaket koşullarında, erkek ve bayan Adayların yarışına sahne olmuş durumda. Ancak şunu belirtmek gerekir ki insanlarımızda seçim havası yok. Milletimiz geçim derdine düşmüş durumda. Sessiz, sakin bir toplum var. Seçim anketleri bile şu anda gerçeği yansıtmıyor. İnsanlar korkudan ve baskıdan dolayı görüşlerini açıklayamıyorlar. ”dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ATEŞTEN GÖMLEK

Son olarak mevcut Gebze Belediyesi yönetimini de eleştiren Çetinkaya, Belediye’nin borç içerisinde olduğunu ifade ederek, işçilerin maaşını alamadığını dile getirerek, “ne yazık ki bu borçlar için hesap sorma mekanizması da yok. Borcu yapıp gidiyorlar ve bunun yaptırımı da yok. Bu nedenle Belediye başkanlığı aslında ateşten bir gömlektir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.