Serap Çakır, işçileri işe uğurladı

Gebze 21.03.2019 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Serap Çakır, işçileri işe uğurladı

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sabahın ilk ışıklarında otobüs duraklarında işe giden işçilere simit ve meyvesuyu ikram etti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sabahın erken saatlerinde işe giden Gebzelilere 'hayırlı işler' dileyerek işlerine uğurladı.    GEBZE KAZANACAK Otobüs duraklarında işe giden işçileri ziyaret edip simit ve meyvesuyu ikram eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, emeklisinden işçisine, esnaftan gencine toplumun bütün kesimleriyle birebir temas kurmaya devam edeceklerini söyledi. Serap Çakır, "Yaşam kalitesini geliştiren, işçisiyle, memuruyla, köylüsüyle, kadınıyla, çocuğuyla her bir Gebzeli hemşehrimin kendini güvende, huzurlu ve mutlu hmelerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. 1 Nisan'dan sonra Gebze kazanacak" dedi.
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sabahın ilk ışıklarında otobüs duraklarında işe giden işçilere simit ve meyvesuyu ikram etti.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sabahın erken saatlerinde işe giden Gebzelilere 'hayırlı işler' dileyerek işlerine uğurladı. 
 
GEBZE KAZANACAK
Otobüs duraklarında işe giden işçileri ziyaret edip simit ve meyvesuyu ikram eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, emeklisinden işçisine, esnaftan gencine toplumun bütün kesimleriyle birebir temas kurmaya devam edeceklerini söyledi. Serap Çakır, "Yaşam kalitesini geliştiren, işçisiyle, memuruyla, köylüsüyle, kadınıyla, çocuğuyla her bir Gebzeli hemşehrimin kendini güvende, huzurlu ve mutlu hmelerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. 1 Nisan'dan sonra Gebze kazanacak" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.