Işık'tan Kaya'ya ŞOK İFADELER!

Çayırova 23.03.2019 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık'tan Kaya'ya ŞOK İFADELER!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin sevilen simalarından, CHP Kocaeli eski İl Disiplin Kurulu Üyesi, Gebze Servisçiler Derneği Başkanı Bülent Işık sosyal medyan yaptığı Çayırova açıklaması ile büyük ses getirdi.

Çayırova ilçesinde CHP ile İYİ Parti arasında yaşanan ittifak sıkıntılarının sık sık gündeme geldiği son günlerde, CHP’li ve Atatürkçü kimliğiyle tanınan aynı zamanda eski bir parti yöneticisi olan Bülent Işık, sosyal medya üzerinden çok ses getirecek bir açıklamaya imza attı. Şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Çayırova’nın belediye başkan adayı Selahattin Kaya’yı hedef alan Işık şu ifadelere yer verdi: “Çayırova’da Cumhur ittifak’ının Gizli ortağı CHP Adayı SELAHATTİN KAYA ve 1989 yılının Arazi Hırsızlarıdır.” Yapmış olduğu bu açıklama ile bir anda dikkatleri Çayırova’ya çeken Bülent Işık’ın Kaya’yı Cumhur İttifakı’nın gizli ortağı olarak tanımlaması şok etkisi yaratırken 1989 yılının arazi hırsızları söylemi de akılları karıştırdı. Şuana kadar CHP Çayırova Adayı Selahattin Kaya ve parti kanadından konuyla alakalı bir açıklama yapılmazken, Bülent Işık’ın bu söylemi ilçe kulislerinde yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi’nin sevilen simalarından, CHP Kocaeli eski İl Disiplin Kurulu Üyesi, Gebze Servisçiler Derneği Başkanı Bülent Işık sosyal medyan yaptığı Çayırova açıklaması ile büyük ses getirdi.

Çayırova ilçesinde CHP ile İYİ Parti arasında yaşanan ittifak sıkıntılarının sık sık gündeme geldiği son günlerde, CHP’li ve Atatürkçü kimliğiyle tanınan aynı zamanda eski bir parti yöneticisi olan Bülent Işık, sosyal medya üzerinden çok ses getirecek bir açıklamaya imza attı. Şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Çayırova’nın belediye başkan adayı Selahattin Kaya’yı hedef alan Işık şu ifadelere yer verdi: “Çayırova’da Cumhur ittifak’ının Gizli ortağı CHP Adayı SELAHATTİN KAYA ve 1989 yılının Arazi Hırsızlarıdır.”
Yapmış olduğu bu açıklama ile bir anda dikkatleri Çayırova’ya çeken Bülent Işık’ın Kaya’yı Cumhur İttifakı’nın gizli ortağı olarak tanımlaması şok etkisi yaratırken 1989 yılının arazi hırsızları söylemi de akılları karıştırdı. Şuana kadar CHP Çayırova Adayı Selahattin Kaya ve parti kanadından konuyla alakalı bir açıklama yapılmazken, Bülent Işık’ın bu söylemi ilçe kulislerinde yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.